Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.09.2023 01:05

SIUI ULTRAZVOČNI SKENER CTS8800 PLUS

Odgovori na oglas

Ultrazvočni aparat SIUI CTS-8800 je prenosna naprava, ki združuje najnovejšo tehnologijo ultrazvočnega slikanja s tehnologijo zmanjševanja zrnatosti in povečanim zoomom. SIUI CTS-8800 je zelo enostaven za uporabo za vse operaterje in ima stabilen operacijski sistem s 160 GB trdega diska. Sposoben je izdelati 4D črno-bele slike pri nižjih stroških kot njegovi konkurenti. SIUI CTS-8800 je cenovno najugodnejša oprema za ultrazvočno slikanje 4D na trgu.

Ultrazvočni aparat SIUI CTS-8800 je prvi vstopni sistem, ki združuje napredne funkcije slikanja z brezžično tehnologijo. Zaradi veterinarskih prednastavitev, shranjevanja slik in takojšnje optimizacije slik je vse skupaj logično in uporabniku prijazno. CTS-8800 zagotavlja tehnologije, kot so prostorsko sestavljeno slikanje, harmonika tkiva, zmanjševanje drobcev in spremenljivo ostrenje slike, ki omogočajo izdelavo visokokakovostnih slik. Kombinacija teh visokotehnoloških funkcij z brezžičnim prenosom slik omogoča, da CTS-8800 vašo kliniko popelje v sam vrh tehnologije.

VERSATILNA 4D MOŽNOST
CTS-8800 Plus ponuja odlično 4D slikanje po neverjetni ceni. Tehnologija volumetričnega slikanja zajema porodniško 4D slikanje ploda in ginekološko transvaginalno volumetrično slikanje, ki prikazujeta natančnejše in specifične slike za različne klinične zahteve.

PROSTORSKO Slikanje
Tehnologija pomaga ublažiti artefakte odmeva in izboljšati prostorsko ločljivost s skeniranjem tarče z večsmernim oblikovanjem žarka.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA Slikanja
Tehnologija zmanjševanja zrcaljenja
Tehnologija pomaga pri zmanjševanju šuma in artefaktov, čiščenju senčenja in robov, izboljšanju kontrastne ločljivosti in prepoznavanju
zgodnjih manjših sprememb tkiva/strukture.

Pametna optimizacija z eno tipko
Sistem pametno prilagodi TGC in ojačenje B v načinu B ter osnovno linijo, PRF in ojačenje PW za pridobitev najboljše črno-bele slike in slike PW
samo z enim pritiskom tipke.

KLINIČNE REŠITVE Z DODANO VREDNOSTJO
Panoramsko slikanje
Sistem omogoča razširitev širšega pogleda, da lahko zdravniki s premikanjem skenerja pregledujejo tkiva na velikem območju.

Brezžični prenos slik na iPad/iPhone in brezžični PC-tiskalnik
Sistem omogoča mobilno delo v bolnišnicah in klinikah s prikazom slik na skeniranju prek iPada ali iPhona, tudi če je zdravnik oddaljen od ultrazvočnega sistema.

Možnost nadgradnje barvnega doplerja
Sistem podpira nadgradnje barvnega kartiranja pretoka, pulznega valovnega doplerja in tripleksnega načina, zaradi česar je sam popolni barvni
Dopplerjev ultrazvočni sistem, idealen za uporabnike na začetni ravni.

Lastnosti ultrazvočnega aparata SIUI CTS-8800
  • 10-palčni monitor LCD visoke ločljivosti
  • Tehnologija za zmanjševanje drobcev
  • cineloop s 512 slikami
  • Večfrekvenčne sonde
  • 4D in 2D slikanje
  • Optimizacija slike z enim dotikom
  • Veterinarske prednastavitve
  • Reprodukcijske mize za velike in male živali
  • Programi za merjenje trebuha in srca
  • Brezžični prenos slik

Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Indonezija

Regija
DKI Jakarta

Lokacija
Kota Jakarta Selatan

Končni datum
31.12.2024 09:45