Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

16.09.2023 01:00

GE VOLUSON E10 ULTRAZVOK

Odgovori na oglas

Ultrazvočni aparat GE Voluson E10 je vrhunski ultrazvočni aparat za zdravje žensk, ki resnično ustreza imenu "Premium". Njegova najpomembnejša značilnost je novi pretvornik Matrix 4D. To je popolnoma elektronska sonda 4D brez gibljivih delov. To pomeni, da sonda ne "švigne" in da so vse slike pridobljene hkrati brez zakasnitve. To pomeni, da je hitrost slik višja, kakovost slik odlična, diagnostične slike pa veliko natančnejše.

Najnovejši ultrazvočni sistem Voluson E10 iz serije Expert je zasnovan za napredno prakso ženskega zdravja. Kjer so zapleteni primeri pravilo in ne izjema. Kjer vsakodnevno rešujete zahtevna diagnostična vprašanja. Kjer pacienti prihajajo k vam po zanesljive odgovore.

Novi Voluson E10 temelji na inovativni arhitekturi sistema Radiance, ki postavlja nove standarde v zmogljivosti slikanja*, saj zagotavlja spektakularne 2D in 3D/4D slike; odlično penetracijo za vaše tehnično zahtevne preglede; nova orodja za slikanje volumnov in napredne aplikacije, ki vam pomagajo pri reševanju zahtevnih primerov. Voluson E10 podpira tudi naslednjo generacijo GE HDliveTM - HDlive Silhouette in HDlive Flow - slike so resnično izjemne!

GE je splošno priznan kot vodilni svetovni proizvajalec tehnologije ultrazvočnih sistemov za zdravstveno varstvo žensk. Ultrazvočni aparati serije GE Voluson podjetja omogočajo ginekologom in zdravnikom na področju porodništva, ginekologije in plodnosti, da z lahkoto opravljajo zapletene preglede ženskega zdravja ter zagotavljajo natančno diagnostiko z vrhunsko kakovostjo slik na časovno kritičen način.

Aparat GE Voluson E10 je bil zasnovan tako, da je nadomestil cenejši aparat GE Voluson E8, vendar ne popolnoma, saj ponuja štirikrat večjo procesorsko zmogljivost kot aparat GE Voluson E8, kar omogoča napredne aplikacije in učinkovit potek dela. V primerjavi z modelom E8 ima model E10 večji zaslon za boljše pregledovanje slikanj, bolj izpopolnjeno oblikovanje žarka in novejše tehnologije upodabljanja. Izjemna procesorska moč in hitrost naprave GE Voluson E10 pomenita hitrejši čas upodabljanja in bolj gladko hitrost slikanja, kar zagotavlja izjemno jasen in realističen prikaz v živo v ločljivosti HD.

Značilnosti in posebnosti naprave GE Voluson E10
  • 4D elektronska matrika 4D pretvornik
  • HD v živo
  • 23-palčni širokokotni monitor LED
  • 12.1-palčni večdotični zaslon na dotik
  • Osvetlitev vrat za sondo
  • Optimizirana ergonomija
  • Napredno volumetrično zmanjševanje drobcev V-SRI
  • Zelo visoke hitrosti slikanja v 2D in 4D slikanju
  • štirikratna procesorska zmogljivost v primerjavi z napravo Voluson e8

Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Indonezija

Regija
DKI Jakarta

Lokacija
Kota Jakarta Selatan

Končni datum
31.12.2024 08:55