Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton Xl2 Xrf analizator plemenitih kovin

Odgovori na oglas

Analizator plemenitih kovin Niton XL2 XRF podjetja Thermo Scientific zdaj ponuja hiter, natančen in predvsem nedestruktiven pristop za testiranje kemijskega stanja in čistosti vseh plemenitih kovin. Analizator Niton XL2 XRF za plemenite kovine hitro zazna ponarejeno zlato in pozlato ter uporabnikom zagotavlja natančno elementno sestavo kovancev in nakita, tako da so lahko popolnoma prepričani o vrednosti plemenitih kovin, ki jih kupujejo in prodajajo.

Najhitrejši, najpreprostejši in najnatančnejši tester na trgu! S preprostim pritiskom na gumb hitro preverite natančno vsebnost plemenitih kovin v predmetu, ki ga testirate. V nekaj sekundah po pritisku na gumb boste prejeli varno, natančno in zanesljivo analizo razčlenitve elementov v predmetu, ki ga testirate.

Ob nestanovitnosti in visoki ceni zlata je lahko neodkritje le majhne razlike v sestavi draga napaka. Thermo Scientific Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer zagotavlja hitro, natančno in, kar je najpomembneje, nedestruktivno metodo za testiranje čistosti in kemijske sestave vseh plemenitih kovin. Analizator Niton XL2 XRF za plemenite kovine hitro odkrije pozlato in ponarejeno zlato ter natančno določi elementno sestavo nakita in kovancev, tako da ste lahko popolnoma prepričani o vrednosti plemenitih kovin, ki jih kupujete in prodajate.

Analizator Niton XL2 XRF za plemenite kovine zagotavlja natančno analizo v nekaj sekundah v robustnem, zanesljivem in uporabniku prijaznem ohišju. Vsebnost vsega zlata in plemenitih kovin je mogoče izmeriti, ne da bi bilo treba ročno spreminjati kalibracijo glede na analizirano kovino - na primer srebro (Ag), zlato (Au), paladij (Pd) in platina (Pt).

Poglobljena in hitrejša analiza kot analiza z ognjem s podobno natančnostjo
Hitrejša, enostavnejša in natančnejša od tehnik testiranja z dušikovo kislino
Thermo Scientific AuDIT tehnologija zaznavanja pozlate omogoča učinkovito zaznavanje večine pozlačenih predmetov
Uporabniki lahko natančno ugotovijo prisotnost in koncentracijo škodljivih težkih elementov in drugih legirnih elementov v sledovih, kar lahko vpliva na vrednotenje in prihajajoče zahteve za rafiniranje


Lastnosti
  • Ergonomska zasnova
  • Enostavnost "usmeri in posnemi" - zelo enostavna uporaba, tudi za netehnično osebje
  • Nedestruktivna analiza s skoraj takojšnjimi rezultati
  • Odlično za maloprodajna okolja
  • Standardno analitsko območje: >25 elementov od S do U elementov (glede na uporabo)




Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Indonezija