Katalog

Thermo Scientific Niton XL2 XRF analizator

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton XL2 XRF analizator

Odgovori na oglas

Thermo Fisher Scientific Niton XL2 XRF je enostaven za uporabo, robusten in zanesljiv analizator plemenitih kovin, ki zagotavlja hitre in natančne rezultate analize. Je lažji, hitrejši in natančnejši od dušikovih testnih metod ter zagotavlja hkratno analizo vseh plemenitih izdelkov celoviteje kot analiza z ognjem.

Analizatorji Thermo Scientific Niton XL2 ponujajo visoko zmogljivost in napredno elektroniko, hkrati pa ohranjajo preprostost "usmeri in ustreli", ki je bila značilnost vseh naših instrumentov XRF. Ti analizatorji so zatesnjeni pred vlago in prahom, s 100-odstotno vgrajenimi programskimi orodji, so lahki, vendar robustno izdelani, da prenesejo najtežja okolja - na terenu ali v delavnici. Ergonomsko oblikovan in z ikonami, ki jih je mogoče brati na dnevni svetlobi, analizator Niton XL2 vključuje prilagodljive menije, možnosti v več jezikih in standardno analizno območje več kot 25 elementov od žvepla do urana.

Analizator XL2, ki ima standardno vgrajeno kamero za natančno določanje položaja območja analize, omogoča takojšnjo, nedestruktivno elementno analizo zlitin od titana do niklja ter tudi analizo elementov v sledeh in sledovih. Lahki in robustni ročni analizatorji Niton XL2 so primerni za vse več aplikacij, vključno z identifikacijo odpadnih kovin, rudarjenjem in raziskovanjem ter pregledovanjem svinca v potrošniških in elektronskih izdelkih.

Analizator Niton XL2 je instrument, ki ga izberete, kadar potrebujete natančnost, točnost in enostavno uporabo. Je idealen instrument za

  • Analiziranje kovinskih zlitin za recikliranje odpadnih kovin ali kontrolo kakovosti končnih izdelkov
  • Izvajanje nadzora nad kakovostjo, obratovanje obratov in raziskovanje v bližini rudnika
  • Pregledovanje elektronike in potrošniškega blaga za svinec

Analizatorji Thermo Scientific Niton XL2 vam zagotavljajo številne prednosti
  • Zelo enostavni za uporabo - tudi za netehnično osebje
  • Robustna zasnova za realna industrijska okolja
  • Resnično nedestruktivno testiranje s skoraj takojšnjimi rezultati
  • Od vklopa do pritiska na sprožilec in rezultatov v nekaj sekundah
  • Zanesljiva analiza s tehnologijo vodilnega proizvajalca v panogi


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Indonezija