Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.01.2024 09:00

Analizator velikosti delcev medicinske meglice in plina za kozmetično in dimno industrijo, Winner 311xp

Odgovori na oglas

Opis izdelka: Winner 311XP Namizni laserski merilnik delcev za razprševanje

Namizni laserski merilnik delcev za razprševanje Winner311XP je bil zasnovan in razvit za preskušanje porazdelitve velikosti kapljic majhnih razpršilnikov. Primeren je zlasti za medicinske nebulizatorje, nebulzirajoča zdravila, različne aerosole, razpršila in druge majhne naprave za razprševanje ter je še posebej primeren za zahteve nacionalne farmakopeje za preskušanje velikosti delcev inhalacijskih aerosolov, razpršil, prašnih meglic itd.

Podrobnosti o izdelku

Namizni laserski merilnik delcev Winner311XP je bil posebej zasnovan in razvit za preskušanje porazdelitve velikosti kapljic majhnih naprav za razprševanje. Primeren je zlasti za medicinske nebulizatorje, zdravila za razprševanje, različne aerosole, pršila in druge majhne naprave za razprševanje ter je še posebej primeren za zahteve nacionalne farmakopeje za preskušanje velikosti delcev inhalacijskih aerosolov, pršil, meglic v prahu itd.
Ključne značilnosti

(1) Edinstvena patentirana tehnologija optične poti Na podlagi načela laserskega razprševanja naprava uporablja vzporedno optično pot enega žarka ter tehnologijo dvojne leče in dvojnega detektorskega polja, kar zagotavlja visoko zbiranje razpršene svetlobe pod različnimi koti, s čimer se razširi meja merjenja in izboljša ločljivost naprave.

(2) Edinstvena naprava za zaščito zračnega toka Sistem za zaščito zračnega toka lahko učinkovito zaščiti lečo, s čimer se prepreči onesnaženje leče s kapljicami med postopkom testiranja in podaljša življenjska doba naprave.

(3) Test velikosti delcev, ki se sproži s pršenjem, takojšen test, takojšnji podatki.

(4) Na voljo so trije načini programske porazdelitve: prosta porazdelitev, R-R porazdelitev in logaritemska porazdelitev, ki lahko zadovoljijo potrebe po testiranju velikosti delcev v različnih panogah.

(5) Uporaba patentirane tehnologije za analizo programske opreme z neomejenim prostim prilagajanjem, pravi odraz porazdelitve velikosti delcev.

(6) Pregled izdelka je zelo ciljno usmerjen: Namizni laserski merilnik delcev za pršila je posebej zasnovan za izpolnjevanje zahtev glede velikosti delcev inhalacijskih aerosolov, razpršil in aerosolov v prahu iz nacionalne farmakopeje. Pri testiranju združuje različne patentirane tehnologije podjetja Winner Particle Company, kar je najboljša izbira za testiranje velikosti delcev majhnih pršil.


1.1 Dosledno upoštevanje sistema vodenja kakovosti ISO9001-2000, 2. Dosleden nadzor od nabave materiala do nadzora procesa in končnega testa porazdelitve velikosti delcev.
3) Oddelek za nadzor kakovosti izvaja predpise o nadzoru kakovosti.
4, Sestavljajo se lahko samo kvalificirani deli, sestava laserskega analizatorja velikosti delcev mora biti pred prodajo v celoti pregledana.
5、Laserski analizator velikosti delcev opravi test proti tresenju, preden zapusti tovarno.

|1 Set/Set(Minimalna količina naročila) Model Winner311XP Razpoložljivost: Količina(Set) 1 - 2 > 2 Razpoložljivost(Dni) 5 Za pogajanja Prilagoditev: Prilagojen logotip(Minimalna količina naročila 1 Set) Prilagojena embalaža(Minimalna količina naročila 1 Set) Podrobnosti o nakupu Garancija dostave: V kolikor želite izkoristiti garancijo za pravočasno dostavo, se obrnite na dobavitelja, da se dogovorite o podrobnostih dostave Plačilne metode: --- Na voljo je varnost šifriranja. Oglejte si podrobnosti o plačilu Vračila in povračila Do povračila ste upravičeni v 30 dneh po prejemu izdelka. Za več podrobnosti, vključno s cenami, prilagajanjem in dostavo, se obrnite na: Opis pakiranja Laserski merilnik delcev je pakiran v škatli iz vezanega lesa. Pristanišče Qingdao/Hong Kong Razpoložljivost 500 kompletov na mesec.


Poprodajne storitve


1.1 Če stranke potrebujejo, jim bomo poslali tehnike, ki bodo laserski analizator velikosti delcev namestili na dom (hkrati bomo zagotovili video disk z demonstracijo delovanja). 2. zagotovite brezplačno usposabljanje.
(3) Garancija kakovosti je 1 leto po plačilu, tehnična podpora pa je zagotovljena doživljenjsko. Po tem času bomo zaračunali dele za vzdrževanje, če bodo zagotovljeni.
4) Odpravljamo okvare opreme zaradi nepravilnega delovanja (za plačilo).
(5) Zagotavljamo komponente po ugodni ceni in zagotavljamo dolgoročno vzdrževanje.
Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj morate upoštevati pri nakupu laserskega analizatorja delcev:

(1) Katere materiale je treba testirati?
Za suspenzije/emulzije je treba izbrati analizator delcev s tekočinsko disperzijo. Nekateri materiali reagirajo tudi z vodo, zato je potreben tudi analizator delcev s tekočinsko disperzijo. Na splošno so za cement, kovinske praške in fazne materiale potrebni suhi disperzijski analizatorji delcev.

(2) Kako velik je razpon velikosti delcev, ki jih je treba preskusiti?
Trenutno lahko laserski analizatorji velikosti delcev na podlagi sipanja MIE testirajo območje velikosti delcev od 0,01um-2000um.
Če območje velikosti delcev materiala ni tako veliko, npr. 10um-20um, in je območje porazdelitve velikosti delcev majhno, bo natančnejša izbira modela z ožjim območjem in ni treba kupiti modela z velikim območjem.


(3) Kakšen je disperzni medij?
Pri tekočih modelih se kot disperzni medij običajno zahtevajo voda, katehol ali organska topila, da se lahko vzorec dobro razprši in kroži v laserskem analizatorju velikosti delcev. Pri modelih s suho disperzijo je kot disperzni medij potreben le stisnjen zrak. Na trenutnem trgu so suhi laserski analizatorji velikosti delcev dražji od modelov s tekočo disperzijo, zato so tekoči modeli boljši, če jih je mogoče dobro preizkusiti.


Če imate dodatna vprašanja, se obrnite na nas in svetovali vam bomo glede najprimernejšega laserskega analizatorja velikosti delcev za vašo uporabo!


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
山东省

Lokacija
济南市

Dodatne informacije