Katalog

Analizator mokre in suhe porazdelitve velikosti delcev

29.05.2024 02:00

Analizator mokre in suhe porazdelitve velikosti delcev

Odgovori na oglas

Zmagovalec 2309 Načelo razprševanja MIE

Št. modela Winner 2309A, Winner 2309B
Dostava: Količina (komplet) 1 - 2 > 2 Dostava (dni) 5
Prilagojen logotip (min. naročilo 1 komplet) Prilagojena embalaža (min. naročilo 1 komplet)

Podatki o nakupu

Jamstvo za dostavo: Obrnite se na dobavitelja, da se dogovorite o podrobnostih dostave Uživajte v garanciji za pravočasno dostavo

Plačilo: Uživajte v šifriranem in varnem plačilu Oglejte si podrobnosti Vračilo in vračilo denarja Prejmite izdelek. Do povračila ste upravičeni v 30 dneh po prejemu izdelka. Prikaži podrobnosti Pakiranje Opis pakiranja Laserski merilnik delcev je pakiran v škatli iz vezanega lesa. Pristanišče Qingdao/Hong Kong Razpoložljivost 500 kompletov/mesec.

Opis izdelka: Winner2309 je inteligenten, popolnoma samodejni laserski merilnik delcev.

Winner2309 je inteligentni, popolnoma samodejni laserski razpršilec delcev, ki uporablja načelo razprševanja MIE in je integriran model sistema mokre in suhe disperzije. Winner2309 je instrument, ki ga izberejo oddelki za nadzor kakovosti in znanstveno-raziskovalne ustanove s širokim razponom vrst delcev in porazdelitev velikosti delcev.

 

Najpomembnejše značilnosti

(1) Enota za mokro in suho separacijo in disperzijo
Naprava združuje mokre in suhe disperzijske teste, uspešno rešuje problem integracije mokre in suhe tehnologije ter uresničuje preklop z enim ključem.

(2) Inteligentni popolnoma samodejni operacijski sistem, ročno upravljanje, prosta izbira.
Izberite samodejni način, enostaven za učenje in podpira upravljanje z enim gumbom.

(3) Patentirana tehnologija sistema optične poti
sistem optične poti s Fourierjevo transformacijo koncentracije, tako da razpršena svetloba ni omejena z odprtino objektiva, dvojna laserska ortogonalna svetloba s pomožnim polprevodniškim laserjem za ojačitev kota razprševanja od 45 stopinj do 135 stopinj, kar razširja območje meritev.

(4) Popolnoma samodejna poravnava optične poti,
, je sestavljena iz natančnih štirifaznih hibridnih koračnih motorjev, katerih natančnost ribarjenja dosega mikronsko območje, za optimizacijo optične poti ter zagotavljanje natančnosti in stabilnosti preskusa.

(5) Vgrajen je popoln sistem za razpršitev vzorca.
Integracija mehanskega mešanja, ultrazvočne disperzije in cirkulacijske poti zagotavlja enakomerno disperzijo in porazdelitev delcev ter preprečuje neželene pojave, kot sta neenakomerna porazdelitev delcev in(6) Programska oprema naprave zagotavlja enakomerno disperzijo in porazdelitev delcev ter preprečuje neželene pojave, kot sta neenakomerna porazdelitev delcev in prekomerno usedanje delcev zaradi predolge zunanje cevi disperzijskega sistema, kar zagotavlja reprezentativnost rezultatov preskusa.

(6) Programska oprema naprave
Edinstvena tehnologija prostega prilagajanja zbira podatke o disperziji med postopkom merjenja, tako da analiza delcev ni omejena z nobeno funkcijo in zvesto odraža porazdelitev delcev.

Področja uporabe

Naprava Winner2309 se pogosto uporablja v cementu, keramiki, farmacevtskih izdelkih, emulzijah, barvah, barvilih, pigmentih, polnilih, kemikalijah, katalizatorjih, vrtalnih muljih, abrazivih, mazivih, premogu, usedlinah, prahu, celicah, bakterijah, aditivih za živila, pesticidih, grafitu, fotografskih materialih, gorivih, črnilih, kovinskih in nekovinskih praških, kalcijevem karbonatu, kaolinu, kašči premoga in drugih prašnih materialih.

Zagotovilo kakovosti

1.1. Strogo upoštevanje sistema vodenja kakovosti ISO9001-2000 2. Strog nadzor od nakupa materiala do pregleda procesa in končnega preskusa porazdelitve velikosti delcev 3. Oddelek za nadzor kakovosti izvaja predpise o nadzoru kakovosti s spletne strani
4. sestavljajo se lahko samo kvalificirani deli, laserski analizator velikosti delcev pa mora biti pred prodajo v celoti preizkušen
5. Laserski analizator velikosti delcev je pred odhodom iz tovarne preizkušen glede odpornosti na vibracije.

Servis po prodaji

1.1. Zagotovite zgoščenko z video predstavitvijo. 2.Nudimo vam storitev brezplačnega usposabljanja.
3. Jamstvo za kakovost je 1 leto po prejemu plačila, tehnična podpora pa je zagotovljena doživljenjsko. Po tem obdobju zaračunamo stroške delov za popravilo, če so ti zagotovljeni.
4. Za popravila, ki so posledica nepravilnega delovanja, se zaračunajo ustrezni stroški.
5. Ponujamo komponente po ugodnih cenah in dolgoročno vzdrževanje.

 

 


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
山东省

Lokacija
济南市

Dodatne informacije