Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.05.2024 01:05

Samodejni laserski analizator velikosti delcev

Odgovori na oglas

Analizne datoteke za zmagovalce Winner 3008

Opis izdelka

Messbereich 0,1um-300um


Winner3008A/B je inteligentni suhi laserski analizator velikosti delcev, ročni in popolnoma samodejni model delovanja. Načelo razprševanja MIE kot osnovno, konvergentna svetloba s Fourierovo transformacijo svetlobne poti, visoko stabilen He-Ne laser in visoko občutljiv obročni fotoelektrični detektor zagotavljajo dobro ponovljivost in natančnost.
Uporablja zrak kot disperzijski medij in uporablja princip turbulentne disperzije z napravo za visoko natančnost dovajanja, patentno črpalko za pršenje prahu in tihim plinskim virom brez olja, kar zagotavlja popolno disperzijo vzorcev. Primeren je za vse suhe snovi v prahu, zlasti za prah, ki kemično reagira z vodo ali spremeni svojo obliko v tekočini. V primerjavi z mokrim laserskim analizatorjem velikosti delcev ima enako natančnost in ponovljivost.

Glavne značilnosti


(1) Napredna preskusna optična pot.
Konvergentna svetloba Fourierjeva transformacija svetlobe patentirana tehnologija, zaradi katere razpršena svetloba ni omejena z zaslonko objektiva. Uporaba glavnega detektorja in pomožnega detektorja z velikim kotom učinkovito zbira vse kote razpršene svetlobe v območju preskušanja, zagotavlja dobro natančnost in zanesljivost preskušanja v celotnem območju.

(2) Znanstveni disperzijski sistem
Turbulentna disperzija patentirana tehnologija in običajni učinek striženja udarcev, da se delci dovolj razpršijo, Sprejetje nosljive keramike izboljša življenjsko dobo disperzijskega sistema.

(3) Način delovanja na podlagi človeških virov Ročni in popolnoma samodejni, enostavna izbira.

(4) Visoka natančnost - avtomatski sistem kalibracije optične poti
Sestavljen je iz natančnega štirifaznega hibridnega koračnega motorja, njegova natančnost je na ravni mikronov, zato je svetlobna pot vedno v dobrem stanju.

(5) Inteligentna analiza podatkov - zmagovalna edinstvena programska podpora
Programska oprema za analizo zbira veliko količino informacij o delcih pri visoki hitrosti in obratno porazdelitev delcev z neomejeno tehnologijo prostega prileganja, nato inteligentna statistika in analiza podatkov testiranja, kar zagotavlja natančnost in ponovljivost rezultatov.

(6) Rezultati ne prikazujejo le porazdelitve delcev, krivulje kumulativnih vrednosti in tipičnih velikosti delcev ( D10, D50, D90.), temveč podpirajo tudi uporabniško opredeljene rezultate analize, kot so vse značilnosti premera delcev od D0 do D100, kumulativni odstotek (večji ali manjši od določenega premera delcev).

(7) Uporabniki lahko oblikujejo izhodne in prikazne oblike poročila o preskusu v skladu z zahtevami industrije.

Uporaba


Analizator velikosti delcev se pogosto uporablja za cement, keramiko, zdravila, dope, barvila, oblazinjenje, kemične izdelke, katalizator, brajzo, prah, dodatke, pesticide, eksploziv, grafit, svetlobno občutljiv material, gorivo, kovinski in nekovinski prah, kalcijev karbonat, kaolin in druge materiale v prahu.

Zagotavljanje kakovosti

1. Strogo skladen s sistemom vodenja kakovosti ISO9001-2000. 2. Strog nadzor od nabave materialov, pregleda procesa do končnega preskusa porazdelitve velikosti delcev. 3. Oddelek za nadzor kakovosti za izvajanje predpisov o nadzoru kakovosti.
4. Pred prodajo je treba v celoti pregledati samo kvalificirane komponente in celoten laserski analizator velikosti delcev.
5.Laserski analizator velikosti delcev bo pred dobavo obdelan tako, da bo preprečil preskus tresenja.



Poprodajne storitve

1.1. Ponujena bo demo video zgoščenka o delovanju. 2. Ponudite storitev brezplačnega usposabljanja.
3. Datum zagotavljanja kakovosti je 1 leto od zaključka plačila, tehnološka podpora bo zagotovljena vse življenje. Po tem bomo zbrali stroške, če bo zagotovljena dodatna oprema za popravilo.
4. Vzdrževanje v primeru okvare opreme zaradi nepravilnega ravnanja (ustrezni stroški bodo zbrani).
5. Ponujamo komponente z ugodno ceno in trajnim vzdrževanjem.

POGOSTA VPRAŠANJA


Nakup laserskega analizatorja velikosti delcev potrebuje točke:

(1) Katere materiale je treba testirati?
Če gre za suspenzijo/emulzijo, je treba izbrati analizator velikosti delcev v tekoči disperziji, nekateri materiali pa reagirajo tudi z vodo, zato potrebujejo tudi analizator velikosti delcev v tekoči disperziji. Na splošno je za cement, kovinske praške in farmacevtske materiale potreben analizator velikosti delcev s suhim disperzijskim modelom.

(2) Kakšen obseg velikosti je treba testirati?
Laserski analizator velikosti delcev lahko do zdaj na podlagi razprševanja MIE testira obseg delcev 0,01um-2000um.
Če obseg materialov ni tako širok, na primer 10um-20um, bo manjši obseg porazdelitve velikosti delcev izbral model bližjega obsega, zato ni treba kupiti modela velikega obsega.


(3) Kaj je disperzni medij?
Za tekoči model, da se vzorec lahko dobro razprši in kroži v laserskem analizatorju velikosti delcev, običajno potrebujemo vodo, alohol ali organsko topilo kot disperzijski medij. za suhi disperzijski model, samo uporabite stisnjen zrak kot disperzijski medij. na trenutnem trgu so stroški suhega laserskega analizatorja velikosti delcev višji od modelov tekoče disperzije, zato je boljši tekoči model, če lahko dobro testirate.


Več vprašanj, pišite nam, ponudili vam bomo najboljši ustrezni laserski analizator velikosti delcev za vas!


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
山东省

Lokacija
济南市

Dodatne informacije