Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

10.07.2024 01:00

Mokri visoko zmogljivi laserski analizator velikosti delcev velikega dosega

Odgovori na oglas

Mokri visoko zmogljivi laserski analizator velikosti delcev velikega dosega z zaznavnim kotom 0,0155-141 stopinj

Opis izdelka

Zmagovalec 2009


Winner2009A/Winner2009B popolnoma avtomatski mokri laserski analizator velikosti delcev sprejme načelo razpršitve MIE, meri velikost od 0,01 μm do 2000 μm, ki ponuja zanesljivo in ponovljivo analizo velikosti delcev za različne vrste aplikacij.Uporablja dvojne žarke in več spektralnih sistemov za zaznavanje ter tehnologijo testiranja razpršitve stranske svetlobe za znatno izboljšanje natančnosti in učinkovitosti testa, v imenu domače napredne ravni na področju.

Glavne značilnosti

(1) Zmagovalni patent - oblikovanje optične poti
Konvergentna svetloba Fourierjeva transformacija svetlobe patentirana tehnologija, zaradi katere razpršena svetloba ni omejena na zaslonko objektiva. Zaradi dvojnega spektra doseže natančnost od 0,01 μm do 2000 μm/1200 μm, dvojna laserska ortogonalna svetloba pa z uporabo polprevodniškega pomožnega laserja razširi preskusni kot od 45 stopinj do 135 stopinj, kar zagotavlja sprejem vseh kotov signalov.

(2) Razširitev merilnega območja
Merilno območje Winner2008A/B se je znatno razširilo na 0.01μm, še posebej primerno za majhne vzorce uporabnika, rezultati preskusa submikronskih delcev so dosegli mednarodno raven

(3) Popolnoma samodejni vgrajeni sistem mokre disperzije
Ultrazvočna disperzija, mehansko mešanje in cirkulacijski kanal so smiselno vgrajeni v notranjost instrumentov, zagotavljajo enakomerno disperzijo in porazdelitev delcev v postopku preskušanja, učinkovito preprečujejo neenakomerno porazdelitev, pojav usedanja velikih delcev, ki ga povzroča dolg cevovod zunanjega sistema disperzije , da zagotovijo natančnost rezultatov preskusa.

(4) Inteligentni način delovanja
Z inteligentnim samodejnim načinom delovanja, da bi dosegli ključni preskus, dokler v skladu s takojšnjim dodajanjem vzorca kliknete "preskus", se samodejno zaključijo vsi postopki, vključno z dovajanjem vode, disperzijo, kroženjem, preskušanjem, čiščenjem, zapisovanjem podatkov, analizo podatkov, shranjevanjem in tiskanjem, ne le zmanjšajo delovno obremenitev pri preskušanju, temveč tudi odpravijo vmešavanje človeških dejavnikov, da se dodatno izboljšata natančnost in pristnost rezultatov preskušanja.

(5) Samodejni sistem za poravnavo optične poti

Natančnost štirih hibridnih koračnih motorjev v samodejnem sistemu optičnih komponent, mikro natančnost 0,01 μm, instrument svetlobne poti je vedno na najboljši ravni, da se odpravijo ročno na svetlobni poti ter težave in težave, pa tudi poveča natančnost in stabilnost rezultatov preskusov.

(6) Avtoritarna metoda kalibracije
V celotnem preskusnem območju z uporabo nacionalnih standardnih materialov za kalibracijo lahko instrument kalibrirate le enkrat letno. Kalibracijska metoda je preprosta in hitra.

(7) Patentna tehnika neomejenega prostega prileganja

Winner original unconstrained free fitting patent technology, na analizo velikosti delcev ne vplivajo nobene funkcionalne omejitve, resnično odraža porazdelitev velikosti delcev.

Uporaba


Analizator velikosti delcev se pogosto uporablja za cement, keramiko, zdravila, dope, barvila, oblazinjenje, kemične izdelke, katalizator, brajze, prah, dodatke, pesticide, eksploziv, grafit, svetlobno občutljiv material, gorivo, kovinski in nekovinski prah, kalcijev karbonat, kaolin in druge materiale v prahu.

Naša ekipa

Naš cilj je strankam po vsem svetu zagotoviti izjemno kakovosten laserski analizator velikosti delcev po konkurenčnih cenah!
Ustvarili smo več kot 10 prvih tehnologij za analizo velikosti delcev na Kitajskem!


zagotavljanje kakovosti

1. Strogo upoštevanje sistema vodenja kakovosti ISO9001-2000. 2. Strog nadzor od nakupa materialov, pregleda procesa do končnega preskusa porazdelitve velikosti delcev. 3. Oddelek QC za izvajanje predpisov o nadzoru kakovosti.
4. Pred prodajo je treba v celoti pregledati samo kvalificirane komponente in celoten laserski analizator velikosti delcev.
5.Laserski analizator velikosti delcev bo pred dobavo obdelan tako, da bo preprečil preskus tresenja.

Poprodajne storitve

1.1. Ponujena bo demo video zgoščenka o delovanju. 2. Ponudite storitev brezplačnega usposabljanja.
3. Datum zagotavljanja kakovosti je 1 leto od zaključka plačila, tehnološka podpora bo zagotovljena vse življenje. Po tem bomo zbrali stroške, če bodo na voljo pripomočki za popravilo.
4. Vzdrževanje v primeru okvare opreme zaradi nepravilnega ravnanja (ustrezni stroški bodo zbrani).
5. Ponujamo komponente z ugodno ceno in trajnim vzdrževanjem.

Pogosta vprašanja

Nakup laserskega analizatorja velikosti delcev mora poznati točke:

(1) Katere materiale je treba testirati?
Če gre za suspenzijo/emulzijo, je treba izbrati analizator velikosti delcev s tekočo disperzijo, nekateri materiali pa reagirajo tudi z vodo, zato potrebujejo tudi analizator velikosti delcev s tekočo disperzijo. Na splošno je za cement, kovinske praške in farmacevtske materiale potreben analizator velikosti delcev s suhim disperzijskim modelom.

(2) Kakšen obseg velikosti je treba testirati?
Laserski analizator velikosti delcev lahko do zdaj na podlagi razprševanja MIE testira obseg delcev 0,01um-2000um.
Če obseg materialov ni tako širok, na primer 10um-20um, bo manjši obseg porazdelitve velikosti delcev izbral model bližjega obsega, zato ni treba kupiti modela velikega obsega.


(3) Kaj je disperzni medij?
Za tekoči model, da se vzorec lahko dobro razprši in kroži v laserskem analizatorju velikosti delcev, običajno potrebujemo vodo, alohol ali organsko topilo kot disperzijski medij. za suhi disperzijski model, samo uporabite stisnjen zrak kot disperzijski medij. na trenutnem trgu so stroški suhega laserskega analizatorja velikosti delcev višji od modelov tekoče disperzije, zato je boljši tekoči model, če lahko dobro testirate.


Več vprašanj, pišite nam, ponudili vam bomo najboljši ustrezni laserski analizator velikosti delcev za vas!


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
山东省

Lokacija
济南市

Dodatne informacije