Katalog

Katalizatorji, ki temeljijo na načelu sipanja MIE

12.04.2024 16:05

Katalizatorji, ki temeljijo na načelu sipanja MIE

Odgovori na oglas

Laserska porazdelitev velikosti delcev aditivov Zmagovalec 2005

Opis izdelka

Winner2005A/B inteligentni avtomatski laserski difrakcijski analizator velikosti delcev s teorijo razprševanja MIE za natančno testiranje porazdelitve velikosti delcev od 0,01/0,1 μm do 1000 μm. Uporablja dvojni laserski žarek in vgrajen sistem za pripravo vzorca, inteligentno delovanje, zelo preprosta uporaba za inženirja, ponuja natančne in zanesljive podatke, vgrajen je stranski širokokotni detektor, ki zagotavlja kote razprševanja delcev 0,01 mikrona.

Glavne značilnosti

(1) Svetlobna pot: Sprejemanje konvergentne svetlobe Fourierjeva transformacija svetlobne poti, merilno območje razširjeno od 0,01 μm-1000 μm.

(2) Inteligentni popolnoma samodejni način delovanja izvede test z enim ključem, samodejno dovaja vodo, ultrazvočno disperzijo, kroži in odvaja vodo, tako da ne le zmanjša delovno obremenitev, temveč tudi doseže boljšo ponovljivost po odstranitvi napak človeških dejavnikov.

(3) Sistem samodejne poravnave optične poti,
Natančnost štirih hibridnih koračnih motorjev v samodejnem sistemu optičnih komponent, mikro natančnost 0.01μm, instrument svetlobne poti je vedno na najboljši možni ravni, da se odpravijo ročno na svetlobni poti ter težave in problemi, pa tudi poveča natančnost in stabilnost rezultatov preskusa.
(4) Popolnoma vgrajen sistem disperzije vzorca,
Samodejni sistem mokre disperzije, SOP uresničujejo eno ključno delovanje.
nastavite mehansko mešanje, ultrazvočno disperzijo in cirkulacijsko pot v enem, Zagotavlja enakomerno disperzijo in porazdelitev delcev, preprečuje številne slabe pojave, kot so neenakomerna porazdelitev delcev, odlaganje velikih delcev zaradi dolge zunanje cevi disperzijskega sistema, zagotavlja reprezentativnost rezultatov preskusa.

(5) Programska oprema za analizo: sprejme patentno tehnologijo neomejenega prostega prilagajanja, da analiza delcev ni omejena z nobeno funkcijo in resnično odraža porazdelitev velikosti delcev.

(6) Visoko občutljiva fotodetektorska naprava, ki zbira vse signale razprševanja delcev in zagotavlja dobro natančnost.

(7)Izhodni parametri: (D50, D03, D06, D10, D16, D25, D75, D84, D90, D97, D98, nastavite katero koli vrednost, S/V, D[3,2], D[4,3] )

Zagotavljanje kakovosti

1. Strogo v skladu s sistemom vodenja kakovosti ISO9001-2000.2. Strog nadzor od nabave materialov, pregleda postopka do končnega preskusa porazdelitve velikosti delcev.

3. 3. Oddelek za nadzor kakovosti za izvajanje predpisov o nadzoru kakovosti.
4. Pred prodajo je treba v celoti pregledati samo kvalificirane komponente in celoten laserski analizator velikosti delcev.
5.Laserski analizator velikosti delcev bo pred dobavo obdelan tako, da bo preprečil test tresenja.

Poprodajne storitve
1. Na voljo bo demo video CD z operacijo. 2. Ponudite storitev brezplačnega usposabljanja.
3. Datum zagotavljanja kakovosti je 1 leto od zaključka plačila, tehnološka podpora bo zagotovljena vse življenje. Po tem bomo zbrali stroške, če bomo zagotovili dodatke za popravilo.
4. Vzdrževanje v primeru okvare opreme zaradi nepravilnega ravnanja (ustrezni stroški bodo zbrani).
5. Ponujamo komponente z ugodno ceno in trajnim vzdrževanjem.

Pakiranje in dostava

Oprema za testiranje delcev Winner je pakirana v leseno škatlo.

Stroj bi poslali z DHL, FeDex, China express, po morju in po zraku.

POGOSTA VPRAŠANJA

nakup laserskega analizatorja velikosti delcev potrebujete točke:

(1) Katere materiale je treba testirati?
Če gre za suspenzijo/emulzijo, je treba izbrati analizator velikosti delcev v tekoči disperziji, nekateri materiali pa reagirajo tudi z vodo, zato potrebujejo tudi analizator velikosti delcev v tekoči disperziji. Na splošno je za cement, kovinske praške in farmacevtske materiale potreben analizator velikosti delcev v suhi disperziji.


(2) Kakšno območje velikosti je treba testirati?
Do zdaj lahko laserski analizator velikosti delcev, ki temelji na razprševanju MIE, testira območje delcev 0,01um-2000um.
Če območje materialov ni tako široko, na primer 10um-20um, je manjše območje porazdelitve velikosti delcev, izberite model bližjega območja, ki bo natančnejši, ni treba kupiti modela velikega območja.


(3) Kaj je disperzijski medij?
Za tekoči model, da bi se vzorec lahko dobro razpršil in krožil v laserskem analizatorju velikosti delcev, običajno moramo kot disperzijski medij uporabiti vodo, alohol ali organsko topilo.Za suhi disperzijski model kot disperzijski medij uporabite samo stisnjen zrak.Na trenutnem trgu so stroški suhega laserskega analizatorja velikosti delcev višji kot pri tekočih disperzijskih modelih, zato je, če lahko dobro testirate, boljši tekoči model.

Več vprašanj nam lahko zastavite, saj vam bomo za vas pripravili najbolj primeren laserski analizator velikosti delcev!

Številka modela Winner 2005A Winner 2005B
Rok izvedbe:
Količina (kompleti) 1 - 2 > 2
Rok izvedbe (dni) 5 V dogovoru
Prilagoditve:
Prilagojen logotip (min. naročilo 1 komplet)
Prilagojena embalaža (min. naročite 1 komplet)

Podrobnosti o nakupu
Zaščita s

Dostava:

Kontaktirajte dobavitelja
za pogajanja o podrobnostih dostave

Plačila:---
Uživajte v šifriranih in varnih plačilih Oglejte si podrobnosti

Vračila in povračila

Za neizpolnjene, manjkajoče ali druge težave z izdelkom Oglejte si podrobnosti

Rok izvedbe:
Količina (kompleti) 1 - 2 >2
Rok izvedbe (dni) 5 Za pogajanja


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Lokacija
济南市

Dodatne informacije