Katalog

Krpa za čiščenje ogljika

19.07.2023 00:00

Krpa za čiščenje ogljika

Odgovori na oglas

Krpe iz ogljikovih mikrovlaken iz podjetja Power Clean

Naše krpe iz ogljikovih mikrovlaken vrhunske kakovosti so zasnovane tako, da zagotavljajo največjo moč čiščenja tudi za najtežjo gospodinjsko nesnago. Z edinstveno mešanico materialov iz karbona in mikrovlaken so te krpe zasnovane tako, da ujamejo umazanijo, ostanke, razlite tekočine in umazanijo, zato so odlična izbira za vsakodnevna opravila čiščenja.

Ena od izjemnih lastnosti naših krp iz ogljikovih mikrovlaken je njihova izjemna trpežnost in dolga življenjska doba. Naše krpe, ki so narejene za dolgotrajno uporabo, lahko operete in ponovno uporabite stokrat, zato so okolju prijazna in stroškovno učinkovita izbira za vsako gospodinjstvo. Poleg tega so naše krpe na voljo za nakup na debelo, zato so odlična izbira za podjetja in komercialne storitve čiščenja.


Naše krpe iz ogljikovih mikrovlaken so z vodilno težo 350 g/m2 najdebelejše in najbolj vpojne na trgu. Merijo 16 x 16" in so idealne velikosti za najrazličnejša opravila čiščenja, od brisanja pultov in naprav do brisanja prahu in poliranja kromiranih napeljav in umivalnikov. Zaradi svoje izjemne čistilne moči in sposobnosti, da zadržijo do 99 % bakterij, so te krpe nepogrešljiv pripomoček za vsak dom ali podjetje.

V podjetju Power Clean verjamemo, da svojim strankam zagotavljamo izdelke najvišje kakovosti po dostopni ceni. Naše krpe iz ogljikovih mikrovlaken imajo konkurenčno ceno in ponujajo izjemno vrednost za svojo izjemno učinkovitost. Ne glede na to, ali iščete zanesljivo rešitev za čiščenje svojega doma ali ste komercialni čistilni servis, ki potrebuje vrhunski izdelek, so naše karbonske krpe iz mikrovlaken odlična izbira.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
jiangsu

Lokacija
suzhou