Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

15.11.2023 01:05

Posoda za seme s tekočim dušikom

Odgovori na oglas

Primerno za laboratorije za umetno osemenjevanje

Stekleničke za tekoči dušik Tianchi so izdelane iz visoko trdnega letalskega aluminija. Material je odporen proti koroziji in stabilen ter je idealen za shranjevanje tekočega dušika. Notranjost dewar steklenice je izdelana iz dvoslojne aluminijeve zlitine z visokovakuumsko plastjo v sendviču, notranja obloga pa je ovita s toplotnoizolacijskimi materiali, kar vse ima ključno vlogo pri dolgoročnem shranjevanju tekočega dušika. Ustje steklenice je vrezano, da se olajša shranjevanje veder ali košar, pokrovček steklenice pa ni zatesnjen, da se preprečijo varnostna tveganja zaradi izhlapevanja tekočega dušika. Laboratorijska ponudba posod za tekoči dušik je opremljena tudi s pokrovi, ki jih je mogoče zakleniti, da se zagotovi varnost vzorcev.

Značilnosti izdelka:

1. Zaklepljiv in enostaven za vzdrževanje pokrov.

2. Večplastni, kvadratni dvižni valj za shranjevanje večjih vzorcev.

3. Kvadratna plastična škatla, zasnovana za shranjevanje laboratorijskih vzorcev.

4. Opremljena je lahko s posebnim transportnim vozičkom za mobilnost v zaprtih prostorih.

5. Opremljena je lahko z alarmom nivoja tekočine, ki samodejno kaže temperaturo v posodi. Alarm se sproži, če je preseženo območje nadzora temperature, da se zagotovi varnost shranjenih vzorcev.

6. Nadzor temperature tekočega dušika za daljše časovno obdobje.

7. Petletna garancija za vakuum

8. Lahka, na korozijo odporna konstrukcija iz letalskega aluminija

9. Večje odprtine za vrat steklenice

10. Enostaven dostop do shranjenih vzorcev

11. Zasnova košare za več vzorcev.

Dewarjeve bučke Tencent KGSQ so izdelane z zanesljivim proizvodnim postopkom, ki zagotavlja brezskrbno uporabo Dewarjevih bučk. Vsi izdelki so prestali funkcionalni preskus Inštituta za nadzor in kontrolo kakovosti izdelkov (PQSIQ). Vsi izdelki so uspešno prestali funkcionalni preskus Inštituta za nadzor in kontrolo kakovosti izdelkov (PQSIQ). Smo proizvajalec, zagotavljamo visokokakovostne izdelke in odlične poprodajne storitve, zato nas lahko kontaktirate.Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Henan