Katalog

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

05.07.2023 00:00

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Odgovori na oglas

Kot izvajalec ECP na Kitajskem se družba SL Tech osredotoča na zagotavljanje kitajske napredne kemične tehnologije za premog, petrokemične tehnologije in tehnologije za zemeljski plin, vključno s tehnologijo vodikovega peroksida, obratom za proizvodnjo etil acetata, obratom za proizvodnjo butil acetata, postopkom s fiksnim ležiščem, obratom za vodikov peroksid in tehnologijo MMA za globalne stranke.

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd. (SL Tech) je mlado tehnološko podjetje, specializirano za zagotavljanje storitev pogodbenega izvajanja EPC ter uvoz in izvoz kemičnih obratov, s sedežem na Kitajskem (Hubei) v pilotnem območju proste trgovine in pisarno v Wuxiju. Je tudi delničar podjetij Wanian Jinze Electronic Material Co., Ltd. s proizvodno zmogljivostjo 20 000 TPA metil acetata in Henan Bojie Energy Engineering Technology Co., Ltd. Namenjeno razžveplanju dizelskega goriva s postopkom brez hidrogeniranja.

. Posvečamo se zagotavljanju kitajskih naprednih kemijskih tehnologij za premog, petrokemijo in zemeljski plin tujim strankam, vključno s tehnologijo vodikovega peroksida, obratom za proizvodnjo etil acetata, obratom za proizvodnjo butil acetata, postopkom s fiksno posteljo, obratom za proizvodnjo vodikovega peroksida.

Ob vse večjem razvoju kitajske kemijske tehnologije (nekatere dosegajo celo vodilno raven na svetu) in na podlagi dolgoletnih izkušenj svoje ekipe na področju zunanje trgovine s kemijskimi obrati se družba SL Tech posveča tudi zagotavljanju naprednih kitajskih kemijskih tehnologij za premog, petrokemijo in zemeljski plin tujim strankam, vključno z naprednimi kemijskimi tehnologijami za premog, petrokemijo in zemeljski plin. tehnologijo vodikovega peroksida, tehnologijo MMA, tehnologijo sintetičnega plina v MEG, tehnologijo PO, tehnologijo PPC, tehnologijo UHMWPE, tehnologijo elektronskih topil itd.




Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska