Katalog

HPMC za lepilo za ploščice

27.06.2023 10:05

HPMC za lepilo za ploščice

Odgovori na oglas

HPMC za lepilo za ploščice vsebuje druge dodatke, kot so cement, pesek in apnenec, ki lahko povečajo oprijem keramike za ploščice. Lepilo za ploščice je nov sodoben dekorativni material, ki se uporablja za lepljenje ploščic, čelnih ploščic, talnih ploščic in drugih dekorativnih materialov. V lepilu za ploščice je veliko vrst dodatkov, običajno pa se lepilu za ploščice dodajajo dodatki celuloznega etra za izboljšanje zadrževanja vode, učinka zgoščevanja in odprtega časa.

Hidroksipropilmetilceluloza za gradbeništvo se pogosto uporablja v gradbeništvu. Na primer za lepljenje ploščic, malto za ploščice.


Prednost

Celuloza HPMC ima številne lastnosti, kot so zgoščevanje, zadrževanje vode, disperzija, emulgiranje, oblikovanje filma, adhezija, želiranje in adsorpcija. HPMC ima dober učinek v lepilu za ploščice, Izboljša lahko protizdrsnost, zadrževanje vode, čas odpiranja, viskoznost in trdnost lepila za ploščice. Zaradi visoke vodne učinkovitosti hidroksipropilmetilceluloze ni treba predhodno namočiti ali navlažiti ploščic in podlag, kar lahko znatno izboljša trdnost lepljenja. Suspenzijo je mogoče zgraditi v daljšem časovnem obdobju, gradnja pa je priročna in enakomerna. Je občutljiva in ima dobre protizdrsne lastnosti. HPMC z zgoščevanjem, vezanjem, dispergiranjem, emulgiranjem, PH vrednostjo stabilnosti, filmom, suspenzijo, adsorpcijo, gelom, površinsko aktivnostjo, ohranja lastnosti, kot sta voda in zaščitni koloid.


1. Izboljša lastnosti zadrževanja vode in podaljša delovni čas.

2. Izboljša trdnost lepila za ploščice.

3. Izboljša prožnost in deformabilnost tesnilne mase.

4. lahko izboljša odpornost lepil za ploščice proti upogibanju.

5. Dobra trdnost spojev, tako debelih kot tankih, z zmanjšanim krčenjem in ploščicami, ki ne popokajo ali padejo pod stresom.

6. Malta ima boljšo plastičnost in prožnost, kar olajša gradnjo in poveča učinkovitost dela.


Za več informacij obiščite našo spletno stran.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Hebei

Lokacija
Xingtai