Katalog

Skleda za juho, papirnate sklede s potiskom po meri

26.06.2023 00:00

Skleda za juho, papirnate sklede s potiskom po meri

Odgovori na oglas

Po meri natisnjene papirnate sklede so izdelane iz papirja iz sladkornega trsa NoTree ali papirja s certifikatom FSC. Prav tako so obložene s PLA, bioplastiko na rastlinski osnovi, ki jo je mogoče kompostirati. Te papirnate skodelice za juho so kot nalašč za serviranje vsega, od hladnega sladoleda do vroče juhe. Povečajte prepoznavnost svoje blagovne znamke s temi po meri natisnjenimi skodelicami za hrano za s seboj. Oglejte si tudi naše papirnate sklede in kompostirne žlice!

- Tisk po meri je na voljo za sklede velikosti 2-32 oz.

- Tiskano z okolju prijaznimi črnili na papir iz sladkornega trsa ali papir s certifikatom FSC

- Minimalno naročilo 100 škatel (50 škatel po 8 oz.)

- Tiskanje v največ 6 barvah

- Rok dobave je 18-21 tednov.


Izberite Ecopak za neprimerljive rešitve za papirnate sklede za juho po meri

Ecopak je vaš zaupanja vreden partner za vse vaše papirnate sklede za juho po meri. Z našo predanostjo kakovosti, trajnosti in zadovoljstvu strank zagotavljamo, da boste prejeli vrhunske izdelke, ki ustrezajo vašim edinstvenim specifikacijam. Ne glede na to, ali ste gostinsko podjetje ali trgovec na debelo, smo zaradi naših ugodnih cen, možnosti prilagajanja in izjemnih storitev idealna izbira za vaše zahteve glede embalaže.


Še danes nas kontaktirajte in zahtevajte ponudbo, se pogovorite o svojih potrebah po prilagajanju ali naročite komplet vzorcev. Naj bomo vaš dobavitelj za papirnate jušne sklede po meri. Skupaj povzdignimo vašo blagovno znamko in pozitivno vplivajmo na okolje!




Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Jiangxi province