Katalog

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

29.07.2023 00:00

Pomorski ventil

Odgovori na oglas

Dobavitelj pomorskih ventilov v Indoneziji

Podjetje Haiying s sedežem v Qingdau na Kitajskem je specializiran dobavitelj pomorskih ventilov. Kot najboljši ladijski ventil v Koreji je podjetje Haiying svoje strokovno znanje in izkušnje preneslo na svetovni trg ter si ustvarilo ugled odličnosti in zanesljive podpore strankam.

Zanesljivi, kakovostni izdelki in najboljše storitve so naši stalni poslovni cilji, podjetje Najin's Inc. pa se je vedno pripravljeno odzvati na vsako zahtevo svojih strank.

Podjetje Haiying je razširilo svoje zmogljivosti s priznanega vodilnega proizvajalca ladijskih ventilov na cevi in fitinge. Hitro rastoči posel s cevmi in fitingi je družbi Najin Inc. v ponos. Še naprej si bomo prizadevali izpolnjevati potrebe naših strank s celotnim naborom storitev in razvijati dolgoročne poslovne odnose.



Služimo naslednjim panogam

Pivovarne

Nafta

Celuloza in papir

Rudarstvo

Hrana in pijača

Energetika

Čistilne naprave

Jeklo



Zaradi Haiyingovega strokovnega znanja in obsežnega inventarja ladijskih ventilov, ventilov za plovila in pomožnih izdelkov smo idealen partner za vaše potrebe na morju, v pomorstvu in na morju. Poleg homologiranih pomorskih ventilov ponujamo tudi ventile, ki jih lahko tlačno preskusijo in potrdijo klasifikacijski zavodi



8. Dvojni ekscentrični metuljni ventil


Dvojni ekscentrični metuljni ventil

Dvojni ekscentrični metuljni ventil je vrsta ventila, ki se uporablja za nadzor pretoka tekočine v cevovodu. Sestavljen je iz krožnega diska z gredjo, ki poteka skozi sredino diska. Disk je nameščen pravokotno na cevovod in se vrti okoli gredi, da uravnava pretok tekočine.



Dvojno ekscentrična zasnova tega ventila pomeni, da je disk odmaknjen od osi cevovoda, gred pa je prav tako odmaknjena od osi diska. Ta konfiguracija omogoča, da se disk odmakne od sedeža, ne da bi se drgnil ob njega, kar zmanjša obrabo ventila in izboljša njegove tesnilne sposobnosti.



Dvojno ekscentrični metuljni ventili se pogosto uporabljajo v aplikacijah, kjer je potrebna tesna zapora, na primer v naftni in plinski industriji, pri čiščenju vode in proizvodnji energije. Uporabljajo se tudi v sistemih HVAC in drugih aplikacijah, kjer je potreben natančen nadzor pretoka.

Kje se uporablja dvojni ekscentrični metuljni ventil?



Dvojni ekscentrični metuljni ventil se pogosto uporablja v različnih panogah, kot so kemična industrija, industrija nafte in plina, čiščenje vode in sistemi HVAC. Običajno se uporablja za uravnavanje pretoka tekočin ali plinov v cevovodih. Dvojno ekscentrična zasnova omogoča natančnejši nadzor pretoka v primerjavi z drugimi vrstami metuljnih ventilov, zato je priljubljena izbira za aplikacije, ki zahtevajo natančen nadzor pretoka. Konstrukcija ventila je primerna tudi za aplikacije, kjer je potrebno tesno zapiranje, saj zasnova zmanjšuje obrabo tesnilnih komponent ventila.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Qingdao