Katalog

Kolesni nakladalnik MYZG Q38

24.06.2023 01:00

Kolesni nakladalnik MYZG Q38

Odgovori na oglas

Stroj za nakladanje spredaj z vsemi dimenzijami z brezplačnimi rezervnimi deli

Q38 je izdelek, ki ga je neodvisno razvila družba MYZG. Opremljen je z visokozmogljivim Huadongovim motorjem, visokokakovostno dvojno menjavo, štirikolesnim pogonom, popolnim hidravličnim krmiljenjem, močno močjo, večjo učinkovitostjo in večjo prilagodljivostjo okolju.

nakladalnik Q38 je vrhunski izdelek, namenjen predvsem nakladanju in razkladanju sipkih materialov. Celoten stroj je kompakten, prilagodljiv pri delovanju, ima visoko delovno učinkovitost, primernejši je za delovanje na ozkem in majhnem polju ter se pogosto uporablja na mestih, kot so kmetije, lesna dvorišča in komunalna gradnja.

1. Opremljen je z motorjem, ki izpolnjuje zahteve kitajskega emisijskega standarda II, z močno močjo, nizkim hrupom in zanesljivim delovanjem.

2uporabljena sta enostopenjski tridelni hidravlični pretvornik navora in ohišje menjalnika s fiksno osjo, ki sta zelo zanesljiva in priročna za vzdrževanje; konfigurirana je ojačana pogonska os MYZG, ki ima veliko nosilnost, dolgo življenjsko dobo in visoko zanesljivost.

3. Uporabljen je polno hidravlični krmilni sistem z zaznavanjem obremenitve, ki je lahek in hiter ter zanesljivo varčuje z energijo; uporabljen je hidravlični sistem s pilotsko krmilno delovno napravo, ki ima visoko učinkovitost delovanja ter je lahek in preprost za upravljanje.

4uporablja sprednje in zadnje ojačane okvirje, ki so prestali 200 000-kratne preskuse za povečanje utrujenosti, imajo močno nosilnost, razumno porazdelitev obremenitve celotnega stroja in dobro stabilnost.

5. Uporabljena je nova jeklena konstrukcija kabine, ki zagotavlja širok pogled, večji delovni prostor in dobro tesnost; po želji je mogoče namestiti klimatsko napravo, ki zagotavlja dobro udobje.

6električni sistem uporablja vrhunske in zrele električne elemente, zaradi česar je stabilen in zanesljiv.

7. Pokrov motorja je zasnovan z velikimi vrati, zaradi česar je priročnejši za popravila in vzdrževanje.

8. Vedro je izdelano iz štrleče rezalne plošče. Spodnja protihrupna plošča je odebeljena, z majhnim reznim uporom, visokim koeficientom polnosti in visoko zanesljivostjo.

Stroji MYZG se izvažajo po vsem svetu, približno v več kot 130 državah. uporabljamo motor blagovne znamke, ustrezne dele stroja je enostavno dobiti, motor pa je mogoče zamenjati s številnimi blagovnimi znamkami, kot so Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar itd.

Naša cena je bolj konkurenčna, stranke pa dobro sprejemajo dobre storitve.
Vsak stroj, ki ga proizvede Mingyu, mora prestati več strogih testov, strankam pa ga je mogoče končno dostaviti šele, ko so vsi testi končani in usposobljeni.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
China

Lokacija
Mingyu Schwerindustrie