Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
22.07.2023 01:00
Grahove beljakovine so vrhunske beljakovine, izolirane iz graha z naprednimi postopki ter tehnologijo nizke temperature in nizkega tlaka. Vsebuje 18 aminokislin, ki so nujno potrebne za človeško telo, in je popolna beljakovina.
Fizikalne in kemijske lastnosti:
Penjivost in stabilnost penjenja grahovih beljakovin v prahu sta tesno povezani s pH, ionsko močjo, koncentracijo, toplotno obdelavo, stopnjo denaturacije beljakovin in vrsto beljakovin. Oboje se poveča z naraščajočo koncentracijo. Ko koncentracija doseže 5 %, je njegova sposobnost penjenja optimalna; stabilnost pene se povečuje z naraščajočo koncentracijo, kar je še posebej izrazito po 60 minutah. Grahove beljakovine v prahu imajo optimalno penilnost in stabilnost pene pri pH 6, medtem ko se oboje zmanjša pri pH, ki je večji ali manjši; najslabša penilnost se pojavi pri pH 2, najslabša stabilnost pene pa pri pH 10. Grahove beljakovine imajo manjšo absorpcijo olja pri višjih temperaturah in večjo absorpcijo olja pri nižjih temperaturah, ker je viskoznost olja pri nižjih temperaturah večja.
Kategorija
Ponudbe
Država
Kitajska
Regija
Shanxi