Katalog

Proizvajalec Resveratrol

26.06.2023 11:00

Proizvajalec Resveratrol

Odgovori na oglas

Resveratrol je neke vrste polifenolna spojina, ki ni flavonoid, ki jo proizvajajo številne rastline, ko so stimulirane. Lahko se sintetizira v listih in kožicah grozdja ter je bioaktivna sestavina vina in grozdnega soka.



Čisti resveratrol so brezbarvni acikularni kristali, brez okusa, netopni v vodi, lahko topni v etru, kloroformu, metanolu, etanolu, acetonu, etil acetatu in drugih organskih topilih, s tališčem 256-258 ℃ in sublimacijo 261 ℃. V primeru izpostavljenosti alkalni raztopini, kot je amoniak, postane rdeč; če je izpostavljen železovemu kloridu in kalijevemu ferocianidu, pride do kromogene reakcije. Ta lastnost je koristna pri identifikaciji resveratrola.



Naravni resveratrol ima tako cis kot trans strukturo. V naravi je večinoma v trans konformaciji. Obe strukturi se lahko povežeta z glukozo v cis in trans-resveratrol glikozide. Cis in trans-resveratrol glikozidi lahko pod vplivom črevesnih glikozidaz sproščajo resveratrol. Trans-resveratrol se lahko pod vplivom UV-žarkov pretvori v cis-izomer.




Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Shanxi