Katalog

Stroj za penjenje za izdelavo Sole

21.06.2023 00:00

Stroj za penjenje za izdelavo Sole

Odgovori na oglas

Stroj za penjenje za izdelavo sole je ena vrsta opreme za fizikalno penjenje, ki uporablja tehnologijo penjenja s superkritično tekočino za vbrizgavanje ogljikovega dioksida ali dušika kot medija za penjenje v opremo za superkritično penjenje, tako da se plin in stopljena surovina popolnoma zmešata in razpršita v enofazni mešani sol, ki proizvaja veliko količino soli. Zaradi padca tlaka se plin loči in tvori veliko število mehurčkov. Med nadaljnjim postopkom ohlajanja in oblikovanja jedra mehurčkov znotraj soli nenehno rastejo in se oblikujejo, s čimer nastane mikrocelični penjeni plastični izdelek. Oprema za superkritično penjenje je pomembna oprema za izvedbo tega procesa. STRENGTH Equipment lahko kot profesionalni oblikovalec in proizvajalec superkritične opreme oblikuje in izdela opremo za superkritično penjenje za množično proizvodnjo in laboratorijske aplikacije, da izpolni vaše potrebe. Sredstvo za penjenje superkritične naprave za penjenje je lahko N2 ali CO2, odvisno od zahtev materiala za penjenje.

Glavna oprema za penjenje podjetja TAIAN STRENGTH je oprema za penjenje obutve, oprema za penjenje listov in druga visokotehnološka področja nove opreme za fizično penjenje materialov. Izdelki za fizično penjenje se zaradi varstva okolja, brez onesnaževanja, brez kemičnih ostankov in vonja pogosto uporabljajo v vesoljski industriji, letalstvu, hitrih železnicah, pri proizvodnji obutve, embalažnih materialih, športni opremi, otroških igriščih, dekoraciji za zaščito okolja in na drugih področjih.

Prednosti izdelkov za penjenje
1. Enotne celice fizikalnega penjenja so tanjše in lažji.
2. Izdelki s fizikalnim penjenjem imajo boljše mehanske lastnosti.
3. Izdelki s fizikalnim penjenjem so stroškovno učinkovitejši, imajo manj materialov in so razgradljivi.
4. varstvo okolja, brez onesnaževanja, brez hlapnih organskih spojin.

Material za penjenje
Različni polimerni elastomerni materiali, kot so EVA, TPU, PE, PP, ABS, najlon itd.


Uporaba
Superkritični fizikalno penjeni izdelki so široko razširjeni materiali za obutev, embalažni materiali, otroške igrače, 5G komunikacije, talne preproge, motorna vozila, letalstvo, fitnes oprema, gradbeni izolacijski materiali, okoljske stenske nalepke.




Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska