Katalog

Hebei Yuanlv Filter Equipment Co., Ltd.

Hebei Yuanlv Filter Equipment Co., Ltd.

Hebei Yuanlv Filter Equipment Co., Ltd.

19.06.2023 10:00

Najboljši zaslon iz klinaste žice in ohišje industrijskega filtra za vodo Proizvajalec China

Odgovori na oglas

Yuanlv je profesionalni proizvajalec rešitev za industrijsko filtriranje in filtrirnih izdelkov. Zagotavljamo ohišja filtrov iz nerjavnega jekla, klinasta žična sita, sintrane filtrirne elemente, filtrirne diske itd.

Hebei Yuanlv Filter Equipment Co., Ltd. se nahaja v Anping County, Hengshui, Hebei., ki je dobro znano rojstno mesto žične mreže.


Yuanlv je bil osredotočen na izvoz visoko kakovostnih klinaste žice zaslon in filter ohišja od svoje ustanovitve. Specializirani smo predvsem za vse vrste ohišij filtrov iz nerjavnega jekla, klinastih žičnih sit, sintranih filtrirnih elementov, filtrirnih diskov itd. s popolnimi specifikacijami izdelkov in različnimi vrstami.

Smo profesionalni proizvajalec rešitev industrijske filtracije in filtrirnih izdelkov. Filtrirni izdelki lahko izpolnjujejo potrebe medicinske, industrijske filtracije, rudarske filtracije in druge uporabe.


Tovarna

Naša delavnica pokriva skupno površino 1.000 kvadratnih metrov z več kot 10 kompleti laserskih naprav za obdelavo in testiranje.


Ekipa zaposlenih

Imamo strokovno prodajno ekipo in popolno servisno ekipo za pravočasen in učinkovit odgovor. Naši predprodajni predstavniki vam lahko predstavijo izdelke in vam povedo, kateri izdelki so vaša popolna izbira. Naši prodajni predstavniki vam lahko zagotovijo podrobno predstavitev in specifikacije ter vam čim prej ponudijo točno ceno.

Poleg tega imamo tudi lastno ekipo za tehnične raziskave in razvoj. Zagotovimo vam lahko prilagajanje risb, tehnično svetovanje in priporočila za izdelke glede na potrebe uporabe v industriji ter vam tako pomagamo izbrati boljše izdelke za filtracijo.


Nadzor kakovosti

Surovine izbiramo in obdelujemo zelo skrbno,. S pregledom morajo vsa klinasta žična sita, ki smo jih proizvedli, izpolnjevati zahteve za nadzor kakovosti in zadostiti določeni življenjski dobi v delovnih pogojih.

Obljubljamo, da je vsako klinasto žično sito, ki smo ga prodali, v skladu z navedenimi zahtevami. Poleg tega smo dokončali certificiranje sistema vodenja kakovosti ISO 9001: 2015, ki nas spodbuja k nenehnemu izboljševanju kakovosti naših izdelkov s splošne ravni.


Proizvodni proces

Vsak izdelek bo večkrat potrdil risbe s stranko, strogo nadzoroval nadzor kakovosti med proizvodnjo in obdelavo ter na koncu pakiranje in odpremo.

Proizvodni proces:

1. Oblikovanje risb 2. Oblikovanje risb 3. Oblikovanje risb Surovine 3. Proizvodnja 4. prilagajanje

5. Varjenje polnil 6. Površinska obdelava 7. Kontrola kakovosti 8. Pakiranje


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Hebei

Lokacija
Shijiazhuang