Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

50L laboratorij velik premer tekočega dušika rezervoar

Odgovori na oglas

TianChi KGSQ steklenica za dewar iz aluminijeve zlitine je večinoma sestavljena iz lupine, obloge, vratne cevi, večplastnega adiabatnega telesa in nosilnega soda itd. Ovojnica in obloga posode sta izdelani iz plošče iz aluminijeve zlitine, ki ima značilnosti majhne teže, visoke trdnosti pri nizki temperaturi in odpornosti proti koroziji itd. Vratna cev je izdelana iz steklenega jekla, ki ima značilnosti visoke mehanske trdnosti in majhne toplotne prevodnosti.

Serija z velikim premerom združuje prednosti majhne porabe tekočega dušika in srednjega obsega zmogljivosti cevi za liofilizacijo. Večji premer in priročno odvzemanje liofilizacijskega stojala sta primerna za dolgoročno shranjevanje bioloških vzorcev in pogosto odvzemanje vzorcev.

V večplastnem adiabatnem ohišju je kot odbojni zaslon uporabljena aluminijasta folija z odličnimi odbojnimi lastnostmi, kot material za toplotno izolacijo pa materiali z majhno toplotno prevodnostjo in nizko stopnjo izpuščanja za zmanjšanje toplotnega sevanja.

Vmesni sloj med lupino posode in notranjim enojnikom je v visokem vakuumu, da se prepreči toplotna konvekcija plina, uporablja pa se adsorbent z veliko adsorpcijsko zmogljivostjo pri nizki temperaturi, da se zagotovi dolgoročno stabilno in zanesljivo delovanje posode, življenjska doba izdelka pa ni krajša od pet let.

TianChi KGSQ Dewar bottle se osredotoča na proizvodnjo Dewar bottle že 13 let, ima zanesljiv proizvodni proces, ki zagotavlja uporabo Dewar bottle brez skrbi, vsi izdelki so opravili preskus delovanja Inštituta za nadzor in kontrolo kakovosti izdelkov. Prejeli smo certifikat kakovosti ISO9001 in EU CE. Smo proizvajalec, ki zagotavlja visokokakovostne izdelke in odlične poprodajne storitve, zato nas lahko kontaktirate na







Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Henan

Lokacija
Zhengzhou