Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

26.05.2023 01:00

KGSQ Dewar steklenica, zagotavlja varnost prevoza in brezskrbnost

Odgovori na oglas

Dewarjeve steklenice se na splošno delijo na vrste za shranjevanje in vrste za prevoz. V običajnih pogojih skladiščenja je dovolj, da uporabljamo Dewarjeve steklenice, zaradi katerih lahko tekoči dušik izhlapeva počasneje in se skladišči dlje, vendar se neizogibno pojavijo prevozne razmere, kako zagotoviti varen prevoz Dewarjevih steklenic in tekočega dušika v steklenicah, ko je potovanje razgibano.

Prevozne Dewarjeve steklenice TianChi imajo posebno protivibracijsko strukturo z nosilcem med notranjo in zunanjo plastjo, ki zmanjšuje amplitudo tresenja notranje plasti in cevi vratu, ki je čvrsta in vzdržljiva ter se ne poškoduje zlahka; material iz lahkega letalskega aluminija je odporen proti koroziji in ima močno sposobnost ohranjanja toplote; vakuumska plast med notranjim in zunanjim sendvičem je napolnjena z izolacijskim materialom in iterativno zavita z uporabo napredne tehnologije, da se zagotovi dobro izhlapevanje tekočega dušika v Dewarjevih steklenicah.

Smo proizvajalec, vsaka steklenica Dewar je ročno izdelana v tovarni, po večplastnih postopkih in testiranjih, da bi zagotovili, da po prevozu kartona in napolnjene embalaže v vaše roke ne bo težav. Smo garant, petletna garancija za vakuum, certifikat kakovosti ISO9001, EU CE.

TianChi KGSQ posode za tekoči dušik strogo izvajajo specifikacijo kakovosti "biološke posode za tekoči dušik GB/T 5458-2012" v proizvodnji, vsi izdelki pa so opravili funkcionalni preskus Inštituta za nadzor in kontrolo kakovosti izdelkov. Zagotavljamo visokokakovostne izdelke in odlične poprodajne storitve, zato se obrnite na nas!







Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Henan

Lokacija
Zhengzhou