Katalog

Prodaja svežega zabojnika Stackble Storage Box za hladilnik Organizator za shranjevanje zelenjave in sadja

30.05.2023 00:05

Prodaja svežega zabojnika Stackble Storage Box za hladilnik Organizator za shranjevanje zelenjave in sadja

Odgovori na oglas

Podrobnosti o izdelku
Posoda za shranjevanje v hladilniku - ta sveža škatla je zasnovana s prozorno steno in notranjo manjšo filtrirno košaro z luknjami, ki omogoča enostavno pranje zelenjave in sadja. Ima tudi pokrov, ki omogoča, da sadje, zelenjava, meso itd. ostanejo dlje časa sveži.


Kakovostni materiali - posoda je izdelana iz živilske plastike PET in PP brez vsebnosti BPA. Material je primeren za shranjevanje pri nizkih temperaturah, na primer v hladilniku. Vendar je ne vstavljajte v mikrovalovno pečico.

Večnamensko shranjevanje - posoda ni namenjena samo za zelenjavo in sadje, ampak tudi za meso, jastoge, morske sadeže, maslo, bakanijo in suho sadje, kar koli želite shraniti. Pokrov je oblikovan s tesnilom, neprepusten za zrak in vodo, da hrana v njem ostane sveža.

Uporablja se prosto povsod doma- V primerjavi s težkimi steklenimi posodami je ta posoda za varčevanje s prostorom tudi prozorna, vendar lahka in enostavna za prenašanje. So zelo čvrste in vzdržljive. Enostavno čiščenje. Zaradi odličnih posod za varčevanje s pridelki bosta vaš hladilnik in dom videti urejena in organizirana.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Zhejiang