Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

22.05.2023 00:00

Samodejno polnjenje s tekočim dušikom - rezervoarji s tekočim dušikom pod pritiskom

Odgovori na oglas

Rezervoarji s tekočim dušikom so izdelani za ohranjanje vzorcev, ki potrebujejo nizkotemperaturno okolje, da ostanejo aktivni, vendar ročno izdelani rezervoarji tudi z natančno zasnovo ne morejo ustaviti izhlapevanja tekočega dušika, zaradi česar je treba rezervoarje stalno polniti s tekočim dušikom. Vendar pa lahko polnjenje s tekočim dušikom pri temperaturi -196 °C pri ljudeh zlahka povzroči omrzline. Za rešitev te težave je družba TianChi predstavila rezervoarje za tekoči dušik, ki se samodejno polnijo s tlakom.

Za razliko od običajnih rezervoarjev za tekoči dušik se rezervoar za tekoči dušik, ki se samodejno polni s tlakom, samodejno polni s tekočim dušikom. Njegova notranja in zunanja plast sta izdelani iz nerjavečega jekla, ki ima odlično odpornost proti koroziji in toplotno izolacijo, vakuumska plast na sredini pa je napolnjena z adsorbentom, ki je tanek uvožen večplastni kompozitni material brez olja in masti, z odlično toplotno izolacijo. Hkrati ventil na ustju rezervoarja nadzoruje izhod tekočega dušika v rezervoarju. Ko morate napolniti tekoči dušik v druge rezervoarje za tekoči dušik, morate le odpreti ventil za povečanje tlaka in opazovati, kako se tlak v rezervoarju poveča na ≥0,05 MPa, nato pa se lahko tekoči dušik samodejno napolni po odvijanju izpustnega ventila, ki ne zahteva človeškega odmetavanja in nanj ne bo vplivala elektrika, resnično samodejni samonapolnjen rezervoar za tekoči dušik.

Zabojniki za tekoči dušik TianChi KGSQ pri proizvodnji strogo izvajajo specifikacijo kakovosti "bioloških zabojnikov za tekoči dušik GB/T 5458-2012", vsi izdelki pa so opravili preskus delovanja Inštituta za nadzor in inšpekcijo kakovosti izdelkov. Prejeli smo certifikat kakovosti ISO9001 in EU CE. Zagotavljamo visoko kakovost izdelkov in odlične poprodajne storitve, zato nas lahko kontaktirate.




Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Henan

Lokacija
Zhengzhou