Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

18.05.2023 00:00

Kako pravilno napolniti novo Dewarovo steklenico s tekočim dušikom?

Odgovori na oglas

V kupljenih kozarcih Dewar ni tekočega dušika, temveč le steklenica, kako torej pravilno in varno napolniti tekoči dušik? Ko dobite novo kupljen kozarec, preverite, ali je na zunanji strani kozarca kakšna izboklina ali razbitina, ali je notranjost suha in ali so v kozarcu kakšni tuji predmeti. Ko to zagotovimo, lahko začnemo polniti tekoči dušik.

Pri polnjenju tekočega dušika rezervoar predhodno ohladite, vanj najprej vlijte majhno količino tekočega dušika in ga nato napolnite. Tekoči dušik je treba polniti v dobro prezračevanem prostoru, po možnosti na prostem. Če je to treba storiti v zaprtih prostorih, odprite okna in vrata, da zagotovite dobro prezračevanje in preprečite nevarnost nizke vsebnosti kisika zaradi izhlapevanja tekočega dušika v zrak. Polnjenje s tekočim dušikom je treba izvajati počasi in v majhnih količinah, da je postopek polnjenja bolj gladek. Prva injekcija tekočega dušika naj bo približno tretjina prostornine Dewarjeve steklenice, nato je treba rezervoar s tekočim dušikom pustiti 24 ur, da se ohladi, in ga nato postopoma napolniti do potrebne prostornine.

Pomembno je opozoriti, da je treba tekoči dušik polniti z dobro zaščito, saj lahko izjemno nizka temperatura tekočega dušika povzroči omrzline človeškega telesa.

Zabojniki za tekoči dušik TianChi KGSQ pri proizvodnji strogo izvajajo specifikacijo kakovosti "bioloških zabojnikov za tekoči dušik GB/T 5458-2012", vsi izdelki pa so prestali funkcionalni preskus Inštituta za nadzor in kontrolo kakovosti izdelkov. Prejeli smo certifikat kakovosti ISO9001 in EU CE. Zagotavljamo visoko kakovost izdelkov in odlične poprodajne storitve, prosimo, da nas kontaktirate



Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Henan

Lokacija
Zhengzhou