Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

17.05.2023 00:00

Ali je v naših rezervoarjih za tekoči dušik tekoči dušik?

Odgovori na oglas

Ko primerjate in kupujete rezervoarje za tekoči dušik, se morate vprašati, ali bo rezervoar za tekoči dušik, ki ga kupim, opremljen s tekočim dušikom, kot je mineralna voda? Odgovor je ne, rezervoar za tekoči dušik ne bo opremljen s tekočim dušikom.

Najprej je treba tekoči dušik prevažati zelo previdno, temperatura tekočega dušika je -196 ℃, če se med prevozom slučajno razlije, lahko povzroči poškodbe ljudi, kar je več kot vredno izgube. Drugič, če kupite rezervoar za tekoči dušik za shranjevanje s tekočim dušikom, vas mora skrbeti, ali se bo cev za vrat poškodovala zaradi tresenja na cesti, in če je cev za vrat poškodovana, rezervoarja za tekoči dušik ni mogoče uporabljati.

Zato naš rezervoar za tekoči dušik ni opremljen s tekočim dušikom, od kod torej prihaja tekoči dušik? Običajno se tekoči dušik prodaja na lokalnih plinskih tržnicah in v kemičnih tovarnah, vendar zaradi vaše varnosti poskrbite, da rezervoar napolnite s tekočim dušikom, in pazite na omrzline. Tudi če naprava ni opremljena s tekočim dušikom, vam bomo glede na model priložili vedro in zaščitni pokrov. Smo tako prodajalec kot proizvajalec, vsak rezervoar za tekoči dušik gre skozi več procesov in strogih testov.

TianChi KGSQ posode za tekoči dušik pri proizvodnji strogo izvajajo specifikacijo kakovosti "biološke posode za tekoči dušik GB/T 5458-2012", vsi izdelki pa so opravili funkcionalni test Inštituta za nadzor in kontrolo kakovosti izdelkov. Prejeli smo certifikat kakovosti ISO9001 in EU CE. Zagotavljamo visoko kakovost izdelkov in odlične poprodajne storitve, zato se lahko obrnete na nas.Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Henan

Lokacija
Zhengzhou