Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2023 00:00

Kako delujejo Dewarjeve steklenice?

Odgovori na oglas

Dewarove steklenice običajno kupujemo za shranjevanje vzorcev, ki jih je treba zamrzniti v tekočem dušiku, kot so biološki organi, živalska sperma, vzorci krvi, tkiva, cepiva, virusi itd. Morda se sprašujete, ali lahko takšna posoda res hrani tekoči dušik pri -196 °C in kako to počne?

. Odgovor je pritrdilen. dewarova steklenica tianChi KGSQ je dvoslojne strukture, notranja in zunanja plast sta izdelani iz visoko trdnega letalskega aluminija, notranjo in zunanjo plast pa povezuje le vratna cev, ki je posebna struktura FRP z odlično toplotno izolacijo, tako da se toplota iz zunanje plasti skoraj ne more prenesti na notranjo plast skozi vakuumsko plast med obema plastema, kar močno zmanjša hitrost izhlapevanja tekočega dušika in izboljša sposobnost Dewarjeve steklenice za ohranjanje notranje temperature.

Nato vzorec, ki ga je treba ohraniti, položimo v posodo s pomočjo vedra za prenašanje, ga pokrijemo s posebnim zamaškom na vratu in lahko izkoristimo nizkotemperaturne lastnosti tekočega dušika, da vzorec ohranimo aktiven. Pomembno je, da se pri odvzemu vzorca ne zadržujemo predolgo v zgornjem delu cevke vratu. Temperatura zgornjega in spodnjega dela vratne cevke je različna, višja kot je, višja je tudi temperatura, kar je neizogibno in kar moramo nadzorovati sami.

TianChi KGSQ posode za tekoči dušik pri proizvodnji strogo izvajajo specifikacijo kakovosti "biološke posode za tekoči dušik GB/T 5458-2012", vsi izdelki pa so opravili funkcionalni preskus Inštituta za nadzor in kontrolo kakovosti izdelkov. Prejeli smo certifikat kakovosti ISO9001 in EU CE. Zagotavljamo visoko kakovost izdelkov in odlične poprodajne storitve, zato se lahko obrnete na nas.Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Henan