Katalog

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

15.05.2023 00:00

ZhuSun Electronics: Sunun Sun: Proizvajalec in oblikovalec ethernetnih priključkov RJ45/SFP/USB in transformatorja LAN.

Odgovori na oglas

Glavni izdelki: Naše prednosti: priključek RJ45, transformator LAN, priključek SFP, priključek USB itd: 1. več kot 10 let proizvodnih izkušenj 2. Podpora OEM/ODM 3. ISO 9001:2008, ROHS, CE, FCC 4. Izdelki industrijske kakovosti 5. 100-odstotno preizkušeni (ne le serijsko preizkušeni) 6. Jamstvo kakovosti: 5 let 7. Cena EXW 8. Kratek čas izvedbe 9. Brezplačni vzorci

Podjetje Yueqing ZhuSun Electronics Co., Ltd., ustanovljeno leta 2010, je podjetje, specializirano za razvoj, proizvodnjo in prodajo konektorjev in komponent, ki temeljijo na komunikacijah, in je zavezano k zagotavljanju celovitih rešitev za izdelke in aplikacije za medsebojno povezovanje. Naši glavni izdelki vključujejo konektorje RJ45, transformatorje LAN, konektorje SFP in konektorje USB, ki se pogosto uporabljajo na matičnih ploščah osebnih računalnikov, stikalih, usmerjevalnikih, razvojnih ploščah, kamerah, internetu stvari in drugi komunikacijski opremi in področjih.

Nahajamo se v mestu Wenzhou v kitajski provinci Zhejiang, kjer je priročen prevoz. Naše izkušeno osebje, ki se posveča močni ekipi za raziskave in razvoj, visoko nadzorovanemu sistemu upravljanja kakovosti in skrbnemu servisu za stranke, je vedno na voljo za razpravo o vaših zahtevah in zagotavljanje strokovnih celovitih rešitev z močno tehnično podporo. Naročila OEM in ODM so dobrodošla, blago pa lahko dostavimo v kratkem času. Poleg tega smo pridobili certifikate ISO9001:2000, RoHS, CE in FCC.

Naši izdelki se dobro prodajajo v vseh mestih in provincah po vsej Kitajski, izvažamo pa jih tudi strankam v državah in regijah, kot so Nemčija, Francija, Anglija, ZDA, Singapur, Koreja, Kanada, Rusija in Japonska itd. Zaradi zanesljive kakovosti in odličnega ugleda nas stranke doma in v tujini zelo cenijo.

Trdno verjamemo, da bomo s svojo tehnično močjo in kakovostnimi storitvami postali stalni partner, zato toplo pozdravljamo stranke iz domovine in tujine, da vzpostavijo sodelovanje in skupaj z nami ustvarijo svetlo prihodnost.

 


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Zhejiang

Lokacija
Wenzhou