Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Ali lahko tekoči dušik v Dewarjevi tlačni posodi škoduje ljudem?

Odgovori na oglas

Veliko ljudi ima vprašanje: Ali je uporaba Dewarjeve tlačne posode nevarna? Ali je plin, ki ga oddaja tekoči dušik, škodljiv za ljudi? Kako pravilno uporabljati Dewarjevo tlačno posodo in biti še vedno varen?

Ko prejmete Dewarjevo posodo, morate najprej preveriti, ali je posoda v dobrem stanju, ali ni vdolbin ali udarcev, zlasti če je vakuumski ventil nepoškodovan in če posoda ni zaledenelo. Tekoči dušik nenehno izhlapeva v dušik, ki ni strupen, zato ni treba skrbeti za škodljive učinke na človeško telo. Pri polnjenju rezervoarja morate biti previdni, da tekočega dušika ne polijete skozi zračnik ali da ga ne polijete po telesu, saj je temperatura tekočega dušika zelo nizka in lahko zlahka povzroči omrzline.

Pomembno je, da pogosto preverjate, ali je telo zamrznjeno, in prenehate uporabljati rezervoar, če na zunanji strani najdete zmrzal. Namesto posebnega čepka poseben čep TipChiChi Dewarjevih posod upošteva izhlapevanje dušika in tako zagotavlja varno uporabo Dewarjevih posod. Drugi zamaški lahko eksplodirajo, zaprejo posode Dewar Vessels in pustijo dušik v steklenici, ki nima kam uiti.


Dewarske tlačne posode so dobavljene neposredno od proizvajalca, ne skrbite za poprodajne storitve, obrnite se na nas na

.Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
High-tech Industrial Development Zone of Zhengzhou, 289 West Third Ring Road, Building 11, 1305

Lokacija
Zhengzhou