Katalog

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

03.05.2023 16:00

RS Rock Drilling - vaša celovita rešitev za visokokakovostno vrtalno orodje in pribor

Odgovori na oglas

Zanesljive in učinkovite rešitve za vrtanje v rudarstvu, gradbeništvu in geotehniki

Dobrodošli v podjetju RS Rock Drilling, ki je vaš vir za vse vaše potrebe po vrtalnem orodju. Smo specializirani proizvajalec vrhunskih vrtalnih kladiv, vrtalnih orodij, vrtalnih palic, svedrov PDC in različnih dodatkov za vrtalna orodja z dolgoletnimi izkušnjami v industriji.

Izdelki RS:

V podjetju RS Rock Drilling smo ponosni, da ponujamo celovito paleto vrtalnih orodij in dodatkov za različne načine vrtanja. Naša orodja za vrtanje z vrhnjim kladivom so zasnovana tako, da zagotavljajo največjo zmogljivost in učinkovitost, medtem ko so naša orodja za vrtanje v globino idealna za vrtanje globokih lukenj. Naše vrtalne palice so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Poleg tega so naši svedri PDC najnovejši dodatek k naši paleti izdelkov, ki zagotavljajo izboljšano učinkovitost vrtanja in daljšo življenjsko dobo svedrov.

RS Technology:

Imamo visoko usposobljeno tehnično ekipo, ki se posveča načrtovanju in proizvodnji visokokakovostnih vrtalnih orodij, ki izpolnjujejo industrijske standarde. Naši sodobni proizvodni obrati in strogi postopki nadzora kakovosti zagotavljajo, da vsak izdelek, ki zapusti našo tovarno, izpolnjuje naše standarde kakovosti.

Storitve RS:

V podjetju RS Rock Drilling verjamemo, da je zadovoljstvo strank ključnega pomena. Zato ponujamo celovite poprodajne storitve, vključno s tehnično podporo, usposabljanjem o izdelkih in storitvami vzdrževanja, da naše stranke kar najbolje izkoristijo naše izdelke.


RS Rock Drilling je vaša celovita rešitev za visokokakovostna vrtalna orodja in dodatke. Ne glede na to, ali iščete vrhunsko orodje za vrtanje s kladivom, orodje za vrtanje navzdol, vrtalne palice, svedre PDC ali pribor za vrtalno orodje, smo vam na voljo. Še danes se obrnite na nas in izvedite več o naših izdelkih in storitvah.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Henan

Lokacija
Zhengzhou