Katalog

The 9 Primeri uporabe NdFeb gumijasto prevlečenega magneta

26.04.2023 01:05

The 9 Primeri uporabe NdFeb gumijasto prevlečenega magneta

Odgovori na oglas

Magnet z gumijasto prevleko, znan kot vodoodporen magnet, gumiran magnet, magnet z gumijasto prevleko. Izdelan je iz močnih neodimovih magnetov, vzdržljivih jeklenih delov in prevlečen z vodoodporno gumo TPV. Magneti, prevlečeni z gumo, zagotavljajo močno navpično pritrdilno silo in strižno silo s povečanjem površinskega trenja. Gumijasta prevleka ne pušča zlahka prask.

Gumijasto prevlečeni lončeni magneti so zelo priljubljeni v številnih industrijah. Izdelek je sestavljen iz več močnih neodimovih magnetov, razporejenih v krog in ovitih v gumijast disk. Vsaka nalepka za lonce ima na sredini priročno pritrdilno točko. Z gumo prevlečeni magneti za lonce imajo zunanje navojne ali notranje armaturne priključne točke za kavlje, luknje ali vijake.

Gumijasta prevleka pomaga zaščititi osnovni material pred korozijo, poleg tega pa prispeva k estetski privlačnosti izdelka. Zaradi različnih lastnosti magnetov, prevlečenih z gumo, se danes gumirani magneti pogosto uporabljajo v različnih vloženih, Sledi 9 vrst uporabe magnetov, prevlečenih z gumo.

1. Upravljanje kablov
Ko vas motijo kaotične žice, kabli in jih morate upravljati z različnimi kavlji, ki jih je treba natakniti ali privariti na stene. Magneti z gumijasto prevleko z nosilcem za pritrditev kablov vam bodo prinesli najučinkovitejši način za njihovo upravljanje. Samo namestite magnet, kamor želite, nato pa žice speljite skozi objemko in delo je opravljeno.

2. Montaža delovnih luči
Magnete z gumijasto prevleko lahko z odlično oprijemalno močjo namestite tudi z različnimi delovnimi lučmi na želeno mesto, uporabite jih tam, kjer ne smete variti ali vrtati.

3. Orodja za montažo vozil
Magneti z gumijasto prevleko zagotavljajo vrhunsko oprijemanje s povečanjem površinskega trenja, ne da bi puščali sledi ali praske. Magneti, prevlečeni z gumo, za katere je kontaktna površina za adsorpcijo magnetov dobro zaščitena pred praskami, Gumijasta prevleka omogoča njihovo pritrjevanje in odstranjevanje brez poškodb barve na avtomobilih, tovornjakih ali prikolicah. Ne potrebujete varjenja in vrtanja, zlahka ga lahko hitro namestite ali odstranite, ne da bi pri tem poškodovali konstrukcijo.

4.zunanje kamere, senzorji in drugi pripomočki, na katere so obešeni
neodimovi magneti, so prevlečeni s tanko zunanjo gumijasto plastjo, ki ščiti magnet pred okolico. Magneti z gumijasto prevleko imajo raznolike scenarije uporabe, ki se lahko uporabljajo pri montaži s pritrjevanjem fotoaparatov in drugih dodatkov, kar doda več udobja v življenje.

5. Montaža lestev z gumijastimi prevlečenimi magneti
Gumijasti prevlečeni magneti imajo dobre lastnosti pri strižni sili, zato je strižna sila ključni dejavnik za zagotavljanje varnosti, ko želite vertikalno namestiti lestev.

6. Obešanje instrumentov ali drugih naprav
Te magnete lahko uporabite kjer koli želite, za industrijsko uporabo ali v gospodinjstvu. Prepričajte se le, da mora biti pritrdilna površina magnetno prevodna.

7. Magneti z gumijasto prevleko za montažo z javljalniki
Naši visoko zmogljivi neodimovi magneti se ponašajo z zelo visoko zadrževalno silo , če se uporabljajo pri namestitvi javljalnika na streho avtomobila, ki se lahko uporablja do največje hitrosti 200 km/h .

8. Uporaba magnetov za lončke z gumijasto prevleko za obešanje oznak
Številni supermarketi uporabljajo magnete za lončke z gumijasto prevleko za obešanje oznak ali plakatov. Med uporabo zagotavljajo trden oprijem, po potrebi pa jih je mogoče enostavno odstraniti.

9. Za težka vrata in ključavnice se uporabljajo tudi neodimovi magneti z gumijasto prevleko.
Neodimovi magneti z gumijasto prevleko postajajo vse bolj priljubljena izbira za težka vrata in ključavnice. Ti močni magneti lahko zagotovijo vrhunsko trdnost in vzdržljivost sistemov za zaklepanje vrat, pa tudi večji obseg gibanja in enostavnost uporabe. Poleg tega jih gumijasta prevleka ščiti pred vremenskimi vplivi, zato so idealna izbira za uporabo na prostem.

 


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Jiangsu

Lokacija
Kunshan