Katalog

Gumijasto prevlečeni neodimovi magneti

23.04.2023 11:00

Gumijasto prevlečeni neodimovi magneti

Odgovori na oglas

Barva igra tudi vlogo v gumijasti prevleki neodimovih magnetov

Pri izbiri magnetov za določeno uporabo je pomemben dejavnik vrsta uporabljenega premaza. Magneti, prevlečeni z gumo, imajo v primerjavi z drugimi vrstami prevlek edinstvene prednosti. Različne barve gumijaste prevleke se lahko uporabijo za izboljšanje estetike ali izboljšanje delovanja magnetov pri določenih aplikacijah. Poleg tega ti barvni premazi zagotavljajo dodatno zaščito pred UV-žarki, zato so idealni za uporabo na prostem.

Ti premazi zagotavljajo široko paleto barv, od rdeče in modre do zelene in rumene itd. Različne barve se lahko uporabljajo za različne namene, odvisno od uporabe. Zaradi tega so vsestranska orodja za različne naloge in panoge.

WZ Magnetics kot proizvajalec magnetov z gumijasto prevleko ponuja številne prednosti pri uporabi v različnih aplikacijah. Gumijasta prevleka ne prispeva le k estetski privlačnosti magneta. Zagotavlja pa tudi visoko trenje in preprečuje drsenje ali praske na kontaktnih površinah. Poleg tega ima pri dejanski uporabi pomembno vlogo tudi paleta barv gumijastih prevlek za montažne magnete, ki so na voljo za gumijaste prevleke.

Večina barv magnetov z gumijasto prevleko je črnih, vendar pa niso vse barve gumijaste prevleke črne. Obstajajo tudi druge barve, ki jih je mogoče izdelati glede na vaše zahteve, kot so modra, rdeča, rumena in oranžna. Bela barva gumijastih prevlečenih magnetov se večinoma uporablja za dekoracijo na stropu, tabli itd. Ker je belo barvo enostavno dobiti skupaj z drugimi barvami. Rdeča in oranžna barva izstopata, zato ju lahko uporabite na mestih, kjer je treba pritegniti pozornost.

Ti barvni premazi so skladni z Rohs & Reach in tudi ISO-9001 Certisfied Rubber Covered Magnets Manufacturer. Po odpornosti na UV žarke, lastnostih proti staranju itd. so enako dobri kot črni. Na zahtevo dejanske uporabe lahko izdelamo tudi druge barve prevlek gumiranih neodimovih magnetov.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Jiangsu

Lokacija
Kunshan