Katalog

Gumijasto prevleko Pot Magneti iz Kitajske

24.04.2023 11:05

Gumijasto prevleko Pot Magneti iz Kitajske

Odgovori na oglas

Magneti za lonce z gumijasto prevleko se imenujejo tudi gumirani magneti, ki so izdelani iz močnih neodimovih magnetov, trajnih jeklenih delov in TPV gume. WZ Magnetics izdeluje celotno paleto magnetov za lončke z gumijasto prevleko za držanje in pospeševanje brez vrtanja in varjenja.

WZ Magnetics je ponudnik rešitev za magnetne izdelke, zagotavlja različne magnetne izdelke/sisteme/rešitve, ki nadomeščajo tradicionalne rešitve pri pritrjevanju, fiksiranju, držanju itd.

Osredotočen je na zagotavljanje najboljših magnetnih rešitev za pritrjevanje. WZ Magnetics je ponosen na zagotavljanje visokokakovostnih izdelkov, ki so zasnovani tako, da izpolnjujejo potrebe in zahteve strank. Naše podjetje je zavezano k zagotavljanju pravega izdelka ob pravem času, z neprekosljivo kakovostjo, inovacijami in storitvami. Izkušeni smo pri zagotavljanju popolne podpore od izdelave prototipov do serij in pri vzdrževanju dolgoročne ravni kakovosti za velike serije.

Podjetje WZ Magnetics ima izkušeno ekipo, specializirano za proizvodnjo različnih vrst trajnih magnetov, vključno s sintranimi in vezanimi NdFeB, litimi in sintranimi Alnico, sintranimi SmCo magneti in povezanimi magnetnimi sklopi.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Jiangsu

Lokacija
Kunshan