JHDcorp
04.09.2023 00:00
L-teanin je aminokislina, značilna za čaj, C7H14N2O3, ki predstavlja od 1 do 2 % teže posušenega čaja. Teanin je bil iz zelenega čaja prvič ločen leta 1950. Je značilna aminokislina čaja in je tudi ena od aromatičnih snovi čaja. Ima močno pozitivno povezavo s kakovostjo zelenega čaja s korelacijskim koeficientom 0,787 ~ 0,876. Med več kot 20 aminokislinami v čaju predstavlja teanin 50 % ~ 60 % vseh aminokislin v čaju.
Funkcija:
1) Zmanjšanje krvnega sladkorja in krvnega tlaka.
2) Zmanjšanje virusov, proti staranju, proti sevanju.
3) Znižanje krvnega tlaka, učinek melioracije okusa, podpora imunskemu sistemu.
4) Uporablja se na živilskem področju, uporablja se kot naravni antioksidant, sredstvo proti strjevanju.
Uporaba:
1) Kot kozmetični in dnevni kemični dodatek ima učinek proti gubam in proti staranju.
2) Lahko razprši madež, preprečuje in zdravi kožne bolezni in občutljivost, pokvarjen zob, zobne obloge, parodontitis in halitozo, ščiti kožo.
Kategorija
Ponudbe
Država
Kitajska
Regija
Shaanxi
Lokacija
Xi'an
Končni datum
14.12.2029 15:55