Katalog

Tekstilni izdelki za gostinsko industrijo

17.03.2023 00:00

Tekstilni izdelki za gostinsko industrijo

Odgovori na oglas

DPF TEXTILE je vodilni proizvajalec in izvoznik tekstilnih izdelkov vrhunske kakovosti za gostinsko industrijo po vsem svetu.

Podjetje Shanghai DPF Textile Co., Ltd je bilo ustanovljeno leta 2006. Je eden najboljših kitajskih dobaviteljev na debelo. Naša glavna dejavnost je oskrba hotelov in drugih ustanov na lokalni ravni in po vsem svetu z vsemi vrstami izdelkov, kot so kopalniško/sobno/restavracijsko perilo.

Naše dobro izkušeno osebje je pripravljeno izpolniti povpraševanje strank v več kot 100 državah in jim zagotoviti perfekcionistične storitve za njihovo potrebo po promociji njihovega poslovanja od standarda 3-5 zvezdic.
Naša tovarna se nahaja v mestu Nantong in pokriva površino 30 000 kvadratnih metrov. V njej je skupaj 200 zaposlenih. Naša proizvodna linija uporablja najnovejšo tehnologijo pri obdelavi in proizvodnji vseh vrst tkanin v računalniško podprtem nadzornem sistemu za popolnost izdelka na statvah za brisače, beljenje, barvanje. Vse poteka natančno in v skladu s certifikatom ISO9001.

Naše izdelke uspešno izvažamo v Azijo/Evropo/Severno Ameriko/Južno Ameriko/Srednji vzhod/Afriko in Oceanijo. Naš cilj je razširiti naš trg na ves svet in vse države. Zato vas vabimo, da nas kontaktirate prek naše spletne strani ali elektronske pošte in raziščete naše poslovanje na vašem trgu, in upamo, da vas bomo kmalu slišali.


Odgovori na oglas

Kategorija
Kontakti

Država
Kitajska

Regija
Shanghai