Katalog

HCM MEDICA Medicinska endoskopska kamera slikovni sistem LED vir hladne svetlobe

02.03.2023 00:00

HCM MEDICA Medicinska endoskopska kamera slikovni sistem LED vir hladne svetlobe

Odgovori na oglas

HCM MEDICA se že več kot 13 let osredotoča na optične izdelke za endoskope in mikroskope, je vodilni proizvajalec slikovnih sistemov za endoskopske kamere, ki se osredotoča predvsem na svetlobo in sliko. Sedež imamo v mestu Jiangsu na Kitajskem, prodajamo v Ameriko, Evropo, Azijo, Srednji vzhod, Jugovzhodno Azijo, Oceanijo in Afriko.

Glavni izdelki vključujejo:

Opravili smo inšpekcijo ISO 9001, 13485 in CE, naši visokokakovostni izdelki so nam prinesli zelo dober ugled. Pred serijsko proizvodnjo vedno pripravimo predprodukcijski vzorec; pred odpremo vedno opravimo končni pregled.

Uporabljamo žarnico LED LUMINUS, uvoženo iz ZDA, kar vam zagotavlja najboljšo svetlobo za vaš fotoaparat iz originalnega vira.

Več kot 95 % naše dodatne opreme je uvožene, nikoli ne uporabljamo dodatne opreme nizke kakovosti.

2-letna garancija za celoten svetlobni vir. Pravzaprav naš svetlobni vir ob skrbni opreciji ne bo odslužil več kot 6 do 8 let.

Vedno smo v koraku z razvojem trga in zahtevami uporabnikov, redno smo v stiku s številnimi trgovci, zdravniki, tovarnami po vsem svetu. Zbiramo njihove dejanske potrebe in zanje izdelamo natančen izdelek, zadovoljstvo strank je vedno cilj našega vsakodnevnega dela.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe