Katalog

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

20.02.2023 14:00

DELI ZA STROJNO OBDELAVO CNC

Odgovori na oglas

Asianstar CNC Machining Factory, od leta 2005 se nahaja v Dongguan City, provinca Guangdong, Kitajska, je strokovno CNC Machining Parts Proizvajalec, z dolgoročnim razvojem, zdaj imamo več kot 80 zaposlenih z objekti 135 stroji in proizvodno površino 2500SM.

Z našimi izkušenimi spretnimi inženirji ekipo, smo zagotavljanje visoke kakovosti po meri CNC kovinskih in plastičnih delov za svetovne stranke v mnogih industrijah področju. Vedno smo cenjeni zaradi visoke tolerance kakovosti in celovite storitve več procesov. Zdaj delamo za partnerje strank iz ZDA, Evrope, Srednjega vzhoda in Azije ter podpiramo projekte strank z odlično kakovostjo, najnižjimi stroški in hitrim časom izvedbe.

Do zdaj zagotavljamo storitve, ki vključujejo struženje CNC, rezkanje CNC, struženje in rezkanje CNC, vrtanje CNC, brušenje, iztiskanje aluminija, kovaške storitve, izdelavo pločevine itd. Na izdelkih uporabljamo različne vrste površinske obdelave v skladu z zahtevami naročila.

Materiali, ki jih uporabljamo pri obdelavi CNC, so večinoma kovine in plastika, kot so aluminij, medenina, baker, nerjavno jeklo, blago jeklo, titan, ABS, HDPE, LDPE, PEEK, najlon, PTFE itd. Naša ekipa inženirjev dobro pozna materiale in za proizvodnjo uporablja pravilne materiale, ki so odvisni od proizvodnih funkcij. Izberemo tudi najboljše proizvodne rešitve ter orodja in rezalnike za edinstvene materiale.

Poleg bogatih proizvodnih izkušenj smo vzpostavili tudi strog sistem nadzora kakovosti za nadzor kakovosti naših izdelkov. Imamo sistem nadzora kakovosti, ki vključuje datoteko za nadzor postopka QC pred začetkom proizvodnje, ki nadzoruje proizvodni postopek, pri čemer strogo sledi podrobnostim o kakovosti, med proizvodnim procesom pa spremljamo preverjanje kakovosti, na koncu pa imamo končni pregled kakovosti vsakega izdelka pred pakiranjem. S tem razvitim sistemom nadzora kakovosti lahko odlično nadzorujemo natančnost proizvodnje in videz izdelkov ter strankam predložimo vrhunske izdelke.

 


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Guangdong

Lokacija
Dongguan