Katalog

Beta 3D Scanner

Beta 3D Scanner

Beta 3D Scanner

16.03.2023 06:00

Creaform GoSCAN 50

Odgovori na oglas

Rabljen Creaform GoSCAN 50 za prodajo, zelo malo uporabljen leto 2014, malo ur uporabe
Še vedno kot nov, v odličnem, popolnem delovnem stanju. Integriran s programsko opremo VXelements. Prodaja se vključno s prenosnim kovčkom z dodatki, kalibracijsko ploščo, napajalnikom, prilagojenim kablom USB.

Creaform GO!SCAN 50 je najbolj vsestranski ročni prenosni 3D skener. S hibridnim pozicioniranjem, meritvami profesionalnega razreda in barvnim skeniranjem GO!SCAN 50 zmore vse, hkrati pa uporabnikom prinaša najlažjo izkušnjo 3D skeniranja z belo svetlobo.

Go!SCAN 50 uporablja tehnologijo strukturirane bele svetlobe za 3D skeniranje najrazličnejših predmetov in njihovih tekstur (barv): mehanskih delov, zgodovinskih predmetov, maket in prototipov.

Creaform Go!SCAN 50 je primeren za skeniranje srednje velikih in velikih predmetov. Poleg tega ta 3D-skener ponuja zelo zanimivo razmerje med ceno in zmogljivostjo. Primeren je za različne primere uporabe, kot so povratni inženiring, vsi koraki oblikovanja in proizvodnih procesov, ohranjanje muzejske dediščine, restavriranje, digitalno arhiviranje in tudi zabava.

Creaform GoSCAN 50 Technical Spesification
Razpon velikosti delov (priporočeno): 0.3 - 3,0 m
Ločljivost: (priporočeno) 0.5 mm
Natančnost: 5 mm: Do 0,10 mm (0,004 in)
Hitro 3D-skeniranje: Običajni predmeti so skenirani v 5 minutah ali manj
Možnost barvnega skeniranja: Vizualno presenetljivi barvni rezultati z neverjetno ravnjo podrobnosti.
Vir svetlobe: Bela svetloba (LED)
Ločljivost tekstur: 1: 50 do 150 DPI
Barve tekstur: 24 bitov
Vgrajena programska oprema: VXelements
Združljiva programska oprema: VXelements 3D Systems (Geomagic® Solutions), InnovMetric Software (PolyWorks), Dassault (CATIA V5 in SolidWorks), PTC (Pro/ENGINEER), Siemens (NX in Solid Edge), Autodesk (Inventor, Alias, 3ds Max,
Priložena dodatna oprema: VXelements 3D Systems (Geomagic® Solutions), InnovMetric Software (PolyWorks), Dassault (CATIA V5 in SolidWorks), PTC (Pro/ENGINEER), Siemens (NX in Solid Edge), Autodesk (Inventor, Alias, 3ds Max,
Dodatna oprema: Prenosni kovček, umeritvena plošča, napajalnik, kabel USB po meri. Dodatna oprema: Certificiran prenosni računalnik, terenski paket (za skeniranje na prostem, na kraju samem)


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Indonezija

Regija
east asia

Lokacija
Jakarta

Končni datum
12.03.2025 23:35