Katalog

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

16.11.2022 00:00

Generatorji vodika za laboratorijsko uporabo

Odgovori na oglas

HX-300D/600D

Stroj je opremljen z napredno tehnologijo Spe (trdni polimerni elektrolit), znano tudi kot PEM (membrana za izmenjavo protonov). Vodik visoke čistosti do 99,99 % se proizvaja z elektrolizo čiste vode z zelo stabilnim izhodnim vodikovim tokom in tlakom. Instrument ima velik digitalni zaslon: H2 izhodni tok, delovne razmere H2, čistost H2, z 1 -. 6 ur, funkcijo nastavitve časa, prikazom preostalih ur in minut, funkcijo alarma za nizko vsebnost vode, funkcijo visokega TDS. Na voljo je tudi način mirovanja z možnostjo uporabe samo čistega vodika ali vodika in kisika skupaj.

Naprava ima indikator nivoja vode in različne varnostne funkcije, ki zagotavljajo varno uporabo. V notranjost naprave smo namestili zelo učinkovit čistilnik, ki čisti vodo, stranka pa mora vodo zamenjati le po šestih mesecih. Te naprave z dolgo življenjsko dobo lahko proizvajajo vodik od 5 do 10 let brez kakršne koli okvare, saj so uporabljeni le visokokakovostni deli.

Celoten stroj je zunaj izdelan iz železa, zaradi česar je bolj stabilen in vzdržljiv pri uporabi. Na voljo je v dveh barvah, beli in zlati.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Shandong Province

Lokacija
Jinan