Katalog

Goevnow Technicial(Shantou) Co.,Ltd

Goevnow Technicial(Shantou) Co.,Ltd

Goevnow Technicial(Shantou) Co.,Ltd

04.04.2023 10:30

Električni sistemi, električni sistemi za avtomobile in plovila, pogonski sistemi za električna vozila

Odgovori na oglas

Komplet za prenos moči, komplet za pretvorbo avtomobila, krmilnik motorja, vcu, obc, pdu, dc/dc, za hibridni mestni avtobus

Sistemi EV zajemajo električne sisteme za avtomobile in plovila od 10 do 450 kw, vključujejo pogonske sisteme EV, nadzorne sisteme EV in sisteme z litijevimi baterijami.Rešitve EV podjetja Goevnow se uporabljajo predvsem v električnih osebnih avtomobilih, posebnih električnih gospodarskih vozilih, električnih avtobusih od 6 do 18 metrov, električnih tovornjakih od 2 do 110 ton, električnih čolnih in električnih strojnih napravah. Izdelki Goevnow so skladni s trendom zelenega koncepta varstva okolja vseh držav na svetu, električna vozila in električni čolni s sistemi Goevnow EV prispevajo k zmanjšanju onesnaževanja z izpušnimi plini na cestah in onesnaževanja z oljem na vodnih površinah.

Goevnow za čezmorske stranke prilagodi celoten sklop rešitev za električna vozila/električne čolne Goevnow glede na različne parametre vozil. Goevnow je strankam proizvajalcev vozil/čolnov/strojev iz vzhodne Azije, jugovzhodne Azije, Afrike, Oceanije, Srednjega vzhoda, Evrope in Amerike zagotovil popolne električne sisteme za električne tovornjake, električne jahte, električna kmetijska vozila, električne avtobuse, električne tovornjake, električne smetarske avtomobile, električne čolne za ogled znamenitosti, električne vitle, hibridna amfibijska vozila, električne traktorje, električne težke tovornjake itd. Zavzemamo se za spodbujanje elektrifikacije sveta, zmanjševanje emisij ogljika ter za okolju prijaznejši in boljši svet.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Guangdong

Lokacija
Shantou