Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd
11.11.2022 05:00
Konzervans za kemične aditive za živila za raziskovalne namene, na zalogi in varen za uporabo.
Opis izdelka
Konzervans CAS 24634-61-5 Kalijev sorbat
Kemijsko ime. Kalijev sorbat
Molekulska formula: C6H Molekulska formula: C6H7KO2
Molekulska masa: 150,22
Lastnosti: Beli kristali ali kristalinična zrnca
Beli kristali ali kristalinična zrnca
Dobavljamo lahko tudi v obliki prahu
Kalijev sorbat je kalijeva sol sorbinske kisline s kemijsko formulo C6H7KO2. Uporablja se predvsem kot konzervans za živila.
Kalijev sorbat je učinkovit pri različnih uporabah, vključno z živili, vinom in izdelki za osebno nego.
Kalijev sorbat dobimo z reakcijo sorbinske kisline z enako količino kalijevega hidroksida. Dobljeni kalijev sorbat se lahko kristalizira iz vodne raztopine etanola.
Postavka FCC-V/E202 Rezultat
Označevanje Met Standard Met Standard
Videz Bela zrnca ali prah Bela zrnca
Rezultat testa 99,0% - 101,0% 100,71%
Prosta kislina (kot sorbinska kislina) max 1% Ni zaznano
Prosta baza (kot K2CO3) max 1% 0,7%
Težke kovine (kot Pb) ≤ 10 ppm < 10 ppm
Arzen (kot As) ≤ 3 ppm < 3 ppm
Izguba pri sušenju ≤ 1,0% 0,38
Svinec ≤ 2 ppm < 2 ppm
Tališče (kot sorbinska kislina) 133,0 °C-135,0 °C 133,0 °C-135,0 °C
Živo srebro ≤ 1 ppm 0,0016 ppm
Aldehidi ≤ 0,1 % 0,002 %
Vloga kalijevega sorbata
Kalijev sorbat lahko učinkovito zavira rast in razmnoževanje škodljivih mikroorganizmov, kot so plesni, kvasovke in kisikove bakterije, Staphylococcus aureus in Salmonella, ni pa učinkovit pri koristnih mikroorganizmih, kot so anaerobne bakterije.nja mikroorganizmov, kot so anaerobni bacili in Lactobacillus acidophilus, skoraj bolj učinkovito deluje proti razvoju kot proti sterilizaciji, kar učinkovito podaljša rok uporabnosti živil in ohranja njihov prvotni okus
Kalijev sorbat Uporaba
1. Široko se uporablja v živilski, kozmetični, kmetijski in drugi industriji. Inhibitorji plesni in kvasovk, živila, fungicidi, denaturanti za sušenje olja, baktericidi itd.
2. Sorbinska kislina v alkoholu in pijačah.
3. 3. sorbinska kislina v sojini omaki, izdelkih iz sojine omake in ocvirkih.
4. Sorbinska kislina in kalij v vodnih proizvodih.
5. Sorbinska kislina v mesu in klobasah.
6. Sorbinska kislina v sveži zelenjavi in sadju.
7. Sorbinska kislina pri konzerviranju pekovskih izdelkov.
8. Sorbinska kislina v živilih v pločevinkah, slaščicah in svežih živilih.
9. Sorbinska kislina v svežem siru.
10. Sorbinska kislina pri konzerviranju margarine.
11. Konzervans za sveža živila, sorbinska kislina v drugih izdelkih.
Kategorija
Ponudbe
Država
Kitajska
Regija
Hubei
Lokacija
Wuhan