Katalog

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

29.09.2022 10:00

Najboljši kitajski proizvajalci avtomatskih strojev za oblikovanje

Odgovori na oglas

ZhuoJie stroji za proizvodnjo in prodajo avtomatskega stroja za vlivanje, popolnoma avtomatski stroj za vlivanje je neke vrste oprema za litje gline v pesek, predvsem za proizvodnjo avtomobilskih delov, pokrovov jaškov, sive litine, ulitkov iz duktilnega železa, kot je črpalka, visoka učinkovitost, vsak od peščenega kalupa za 25 sekund, prihranite delovno silo in delavca za nadzor dela stroja, visoka kakovost izdelkov, stroj, stisnjen iz trdote peščenega kalupa, škatla brez napak.

Linyi Zhuojie Machinery Co, Ltd se nahaja v Linyi Mold znanosti in tehnologije Industrial Park, podružnica se nahaja v Suqian, Jiangsu, od svoje ustanovitve februarja 2010, je bil zavezan k zagotavljanju večino malih in srednje velikih livarskih podjetij z visoko inteligenco, visoko zanesljivost, visoke stroške uspešnosti avtomatsko oblikovanje opreme. Družba je v duhu poslovne filozofije "inovacije, harmonija in win-win", vedno se drži neodvisnih raziskav in razvoja ter nenehno uporablja nove tehnologije, nove materiale, nove postopke v litju, zlasti avtomobilskih delov, strojne industrije, je bila široko uporabljena in zelo priznana, prodaja se je iz leta v leto povečevala, do 90 milijonov juanov na leto. Kot visokotehnološka industrija je podjetje Linyi Zhuojie vzpostavilo dolgoročno sodelovanje s Tehnološko univerzo Qingdao, ki uresničuje "sodelovanje med šolo in podjetjem ter med industrijo in univerzo". Ob močni podpori talentov in politik so izdelki podjetja osvojili več kot 50 nacionalnih patentov ter prejeli nagrado "National Foundry Equipment Innovation Award" in "SX26070 up and down sand shooting automatic modeling and National Foundry Equipment Innovation Award", ki ju je izdalo kitajsko združenje livarn. Je vodilno podjetje pri posodabljanju domače livarske opreme.
Da bi zagotovili visoko stabilnost opreme, vztrajamo pri sprejemanju mednarodnih dobaviteljev sestavnih delov, električne uporabe nemškega Siemensa, pnevmatske uporabe japonskega SMC, delov CKD, hidravličnega sistema nemškega rexrotha, japonske raziskave olja itd., po preverjanju, priznavanju trga in podpori, v skupini strank spremenili preteklost zlobne konkurence na ceno Vodstvo benignega razvoja industrije proizvodnje livarske opreme.
Z leti ne pozabljamo na prvotni namen, prizemljene, težke izdelke in storitve, v industriji, da bi pridobili ugled. Kot dobavitelji opreme, vemo, da je uspeh vsakega dosežka od vseh strank in razvoj, zato bo vedno dala prednost interesom strank, naše prodajno in oblikovalsko osebje bo pozorno poslušati vaše zahteve in Predlogi, ne opreme kot končni cilj prodaje, prodajni uspeh, je šele začetek naše storitve, ZhuoJie po 7 * 24 ur, Zagotovite vseživljenjsko tehnično podporo strankam. To je zaupanje v izdelek, vendar tudi odgovoren za stranko. Podjetje je vedno upoštevalo 100-odstotno zadovoljstvo strank z namenom storitve, za večino novih in starih strank, da bi zagotovili bolj celovito, premišljeno, hitro storitev. V prihodnosti bo podjetje Linyi Zhuojie šlo v svet z obrtniškim duhom odličnosti ter pomladilo državo z znanostjo in tehnologijo.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
linyi

Lokacija
Luozhuang Mould Industrial Park