Katalog

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

29.09.2022 11:00

Brezšivne cevi za honiranje, palice iz kromirane plošče za hidravlične cilindre Proizvajalec

Odgovori na oglas

XUD STEEL, YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY, deluje kot zlati proizvajalec in dobavitelj za brezšivne honing cevi, palice iz kromirane plošče, natančne brezšivne hladno vlečene jeklene cevi, hidravlične cilindre, hidravlične dvigalke, jeklene tuljave gi/ppgi na trgih po vsem svetu.

Podjetje XUD STEEL (YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY), ustanovljeno leta 2005, s površino več kot 50.000 kvadratnih metrov in več kot 100 zaposlenimi, ima letno proizvodnjo več kot 60.000 ton. XUD STEEL deluje kot profesionalni proizvajalec in izvoznik jeklenih izdelkov, predvsem se osredotoča na brezšivne cevi iz ogljikovega jekla, natančne hladno vlečene cevi, batne palice, natančno brušene cevi, hidravlične cilindre, hidravlične dvigalke, legirane/ocinkane jeklene cevi, pocinkane/prebarvane pocinkane jeklene tuljave in trakove.

Naše podjetje vzdržuje prijateljske in sodelovalne odnose med domačimi top 10 jeklarnami skozi vse leto. Strateški partnerji so: TPCO, BAOWU, XINYEGANG, ANSTEEL, BAOGANG GROUP, VALIN itd. Imamo lastne predelovalne obrate na severu in jugu Kitajske, da lahko strankam ponudimo več storitev po meri, kot so fina dodelava (honiranje/brušenje/poliranje), toplotna obdelava, rezanje po dolžini, površinska obdelava itd.

Z odlično tehnologijo in bogatimi dolgoletnimi izkušnjami na tem področju naši izdelki in storitve popolnoma ustrezajo zahtevam različnih strank, lahko izdelujemo v skladu s posebnimi potrebami končnih uporabnikov, zaradi česar so stranke doma in po vsem svetu zelo priznane in ugledne. Prodajna mreža podjetja XUD STEEL pokriva številne države. Kot so ZDA, Avstralija, Nemčija, Italija, Mehika, Brazilija, Rusija, Ukrajina, Južna Koreja, Tajska, Vietnam, Filipini, Šrilanka, Malezija, Indonezija, Nizozemska, Savdska Arabija, Iran, Indija, ZAE itd.

Naši jekleni izdelki se pogosto uporabljajo v hidravličnem tlaku strojnih strojev, pnevmatskih linearnih aktuatorjih, cilindrih črpalk za naftne vrtine, ohišju mikromotorjev, sistemih za pometanje mazalnih olj, trnih za aluminijasto folijo, visokotlačnih plinskih jeklenkah, avtomobilskih gredeh, tekstilni, tiskarski in barvarski industriji, industriji pakiranja stekla, prenosnih valjih in drugih področjih, gradbeništvu (jeklena konstrukcija), gospodinjskih aparatih, avtomobilski industriji, industriji zabojnikov (proizvodnja jeklenih skedenj), transportni in pohištveni industriji.

Kot profesionalni proizvajalec in dobavitelj preciznih brezšivnih jeklenih cevi, hidravličnih cilindrov, hidravličnih dvigal, jeklenih kolutov gi/ppgi smo pridobili certifikat kakovosti ISO 9001 in ISO 14000. Naša ekipa za raziskave in razvoj sodeluje, da bi ponudila visokokakovostne izdelke v skladu z zahtevami strank. Prijatelje z vsega sveta toplo vabimo, da obiščejo podjetje XUD STEEL in se pogovorijo o vprašanjih sodelovanja. Za več informacij o nas obiščite našo spletno stran www.xudsteel.com.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
PLANTS: SHANDONG CHINA/CHANGZHOU CHINA/ZHEJIANG CHINA.

Lokacija
YOUTH INDUSTRIAL AREA, DAIYUE DISTRICT, TAI'AN CITY, SHANDONG PROVINCE, CHINA.