Katalog

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

monopropilen glikol iz vzhodne Kitajske

Odgovori na oglas

Nenasičena poliestrska, epoksidna, poliuretanska smola

Propilen glikol se pogosto uporablja v elektronskih cigaretah za izboljšanje okusa in boljši učinek v grlu.

Na steklenički aromatiziranega e-tekočina za "vaping" je kot glavna sestavina naveden propilenglikol. Propilen glikol se pogosto uporablja za razledenitev letal.

Propilen glikol se uporablja tudi v različnih užitnih izdelkih, kot so kavne pijače, tekoča sladila, sladoled, stepeni mlečni izdelki in soda.Vaporizerji, ki se uporabljajo za dostavo farmacevtskih izdelkov ali izdelkov za osebno nego, med sestavinami pogosto vsebujejo propilen glikol. Propilen glikol se uporablja kot topilo v številnih farmacevtskih izdelkih, vključno s peroralnimi, injekcijskimi in lokalnimi formulacijami, na primer za diazepam in lorazepam, ki sta netopna v vodi. V nekaterih formulacijah umetnih solz, kot je Systane, se kot sestavina uporablja propilenglikol.Tako kot etilen glikol lahko propilenglikol zniža točko zmrzovanja vode, zato se uporablja kot tekočina za odmrzovanje letal. Mešanice vode in propilenglikola, obarvane rožnato, da bi pokazale, da je zmes relativno nestrupena, se prodajajo pod imenom antifriz za avtodome ali plovila.Propilenglikol se pogosto uporablja kot nadomestek za etilen glikol v okolju prijaznih avtomobilskih antifrizih z nizko stopnjo strupenosti. Uporablja se tudi za prezimovanje vodovodnih sistemov v nezasedenih objektih. propilen glikol se uporablja v veterinarski medicini kot peroralno zdravilo za hiperketonemijo pri prežvekovalcih. glukoza, ki se v ta namen lahko uporablja pri neprežvekovalcih, ni učinkovita, ker jo porabijo mikrobi, ki prebivajo v prebavilih. propilen glikol se v prebavilih delno presnovi v propianat, ki se lahko uporabi kot vir energije.

Preostanek se absorbira v krvni obtok in ga jetra uporabijo za glukoneogenezo. C3H8O2Čistota99,95 %ZgledBrezbarvna, bistra, higroskopična tekočinaRazredGeneralni tovorCAS NO.57-55-6H.S koda29053200EINECS NO.200-338-0Vlaga≤0,2Svobodna kislina ppm≤75 Pepel ppm≤80Temperatura vrelišča188,2℃Molekularna masa76,09BRN št. 1340498Relativna gostota1,0362 (20 ℃, 4 ℃)Refrakcija1,4329Točka plamenišča98,9 ℃ (zaprto)/107 ℃ (odprto)ToksičnostNizkaTočka taljenja-60


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Anhui

Lokacija
Tongling