Katalog

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

02.08.2022 00:00

Aktivno oglje na osnovi premoga v obliki peletov/granul/praška za čiščenje zraka/plina in vode

Odgovori na oglas

Aktivno oglje na osnovi premoga za adsorpcijo plinov in tekočin

Aktivno oglje v peletih nastane z ekstrudiranjem aktivnega oglja v pelete valjaste oblike s premerom od 0,8 do 12 mm. Zaradi visoke aktivnosti in površine je idealen za številne aplikacije v parni fazi.

Aktivno oglje ima posebne lastnosti, ki mu omogočajo odstranjevanje hlapnih organskih spojin (HOS), vonjav in drugih plinastih onesnaževal iz zraka. Uporablja se predvsem za čiščenje odpadnih plinov, kot so H2s, Co, CO2, N2. čiščenje strupenih plinov, predelavo plinov, čiščenje industrijske in gospodinjske vode, pridobivanje topil itd

Granulirano aktivno oglje, proizvedeno s parno aktivacijo izbranih vrst premoga.

To je granulirano aktivno oglje z visoko aktivnostjo, proizvedeno s parno aktivacijo izbranih vrst bituminoznega premoga. Popolno ravnovesje med adsorpcijo in transportnimi porami zagotavlja optimalno delovanje v številnih aplikacijah za čiščenje vode. To je adsorbent z visoko gostoto. Ki je primeren za širok spekter uporabe, kot so čiščenje (pitne) vode in industrijskih procesnih tekočin.

Aktivno oglje v prahu (PAC) je po standardu ASTM opredeljeno kot delci, ki prehajajo skozi sito z 80 očesi (0,177 mm) ali manjše. S spreminjanjem proizvodnih pogojev se ustvarijo notranje strukture por, ki dajejo edinstvene adsorpcijske lastnosti, značilne za vsako vrsto izdelka. Izbira izdelka za določeno uporabo se razlikuje zaradi različnih nečistoč in lastnih procesnih pogojev.

Adsorpcijska zmogljivost aktivnega oglja v prahu (PAC) je idealna za odstranjevanje različnih onesnaževal iz vode, zraka, tekočin in plinov.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
Hebei

Lokacija
Shijiazhuang