Katalog

eTower Service and Product - programske rešitve za logistiko

10.06.2022 00:00

eTower Service and Product - programske rešitve za logistiko

Odgovori na oglas

Etower je specializiran za čezmejne logistične programske rešitve, vključno s sodelovanjem v zadnjem kilometru, platformo sistema za upravljanje FBA, čezmejnim logističnim ekosistemom, spremljanjem podatkov o paketih Upravljanje nadzorne plošče, sistemom za logistiko paketov, poročilom o prodaji logistike in SLA, spremljanjem nenormalnega stanja paketov, modulom za obračunavanje programske opreme za upravljanje logistike, podrobnejšim prikazom, kontaktirajte nas!

logistične programske rešitve eTower s platformo za čezmejno logistično sodelovanje v e-trgovini vam pomagajo pri vzpostavitvi digitalne verige logističnih storitev na enem mestu, zmanjšanju stroškov, izboljšanju učinkovitosti in hitrem prevzemu vodilnega položaja v panogi.

Naše storitve

Ob trendu digitalne preobrazbe logistične industrije in postopnem povečevanju količine podatkov o naročilih je postalo vprašanje, kako učinkovito spremljati in slediti svojim logističnim informacijskim podatkom, osrednji izziv za čezmejne ponudnike logističnih storitev in čezmejna podjetja za elektronsko poslovanje. Razvoj posameznih povezav EDI ali razvoj programske opreme za obdelavo podatkov o naročilih bo stal veliko, zato se podjetje eTower zavezuje, da bo ponudnikom čezmejne logistike (3pl) in čezmejnim podjetjem za elektronsko poslovanje zagotavljalo rešitve čezmejne logistike na enem mestu in logistične storitve čezmejnega e-poslovanja, odpiralo celotno verigo čezmejnih logističnih podatkov, uresničevalo dejanski nadzor nad podatki vseh vozlišč in enostaven nadzor, tako da vašega poslovanja ne bodo več omejevale tehnične težave.

Podpora

1. Upravljanje prevoza v logistiki: Več kot 50 kooperativnih nacionalnih prevoznikov na zadnji milji za sodelovanje na zadnji milji, v sistem eTower pa je vstopilo več kot 10 000 prodajalcev v e-trgovini. Sistem je dosegel zmogljivost obdelave 1 500 000 + naročil na dan, kumulativna naročila pa so presegla 400 milijonov.

2.Omogoča vam, da dosežete vsa območja, ki jih lahko dosežejo Amazonove storitve.

3.Podpira hitro povezavo vmesnika API s prodajalci, zamejskimi skladišči, ponudniki logističnih storitev in prevozniki na zadnji milji itd.

Funkcije naših storitev

1. Odprite celoten logistični kanal, zagotovite digitalno logistično platformo.

2. Povezovanje s čezmejno platformo za e-trgovanje in sistemom ERP, lahko neposredno pridobite naročila platforme za spremljanje in upravljanje.

3. Pomagajte odpreti nove linije logističnih storitev.

4. Učinkovita hitrost obdelave čezmejnih naročil.

5. Povezava na enem mestu z vsemi vlogami v dobavni verigi, resnične in nadzorovane informacije o naročilih.

6. Boljše spremljanje tveganj in neodvisni finančni sistemi.

Čezmejni logistični ekosistem e-trgovine

Zanašajoč se na koncept logistike v oblaku je podjetje eTower doseglo integracijo na ravni platforme s stotinami nacionalnih poštnih, ekspresnih, špediterskih, lokalnih/čezmejnih skladiščnih prevozov, integracijo carinjenja, čezmejnih platform ERP za e-trgovino in drugih logističnih sistemov v oblaku, kar omogoča digitalno logistiko. Ekosistem eTower je odlično izvedel integracijo logističnega sistema za upravljanje naročil, sistema za izpolnjevanje paketov, sledenje mednarodnim storitvam paketov, storitev spremljanja logistike, logističnega podpornega sistema, sistema za upravljanje navzkrižnega skladiščenja, upravljanja prevoza v čezmorskem skladišču, sistema za distribucijo zalog itd. v sistemske storitve na enem mestu, da bi dosegli ekološko opolnomočenje.

Preberite več!
Več funkcijNadzorna plošča za upravljanje

Nadzorna plošča

lahko uporabniku omogoči celovito razumevanje stanja delovanja vseh storitev na podlagi najbolj pravočasnih podatkov. Nastaviti jo je mogoče za različne vloge z ustreznim dovoljenjem za dostop do podatkov.

Poročilo o prodaji in SLA

Poročilo o prodaji lahko ustvari prilagodljivo poročilo s seštevanjem količin in uteži na podlagi prodajnih pogojev z različnim vrstnim redom razvrščanja v skupine.

V poročilu SLA lahko poljubno nastavite število in dolžino odsekov, da ocenite časovno uspešnost na podlagi dnevnih stroškov določenega odseka.

Stran za sledenje pošiljk

eTower povezuje celotno logistično verigo, da bi zadostil potrebam več kot 20 vozlišč za sledenje. Za uporabnike je priročno, da natančno spremljajo neobičajno stanje pošiljke.

Nenormalna obdelava

eTower ima edinstven sistem za nenormalni pregled in obdelavo, ki spremlja nenormalno stanje pošiljke in pravočasno zagotavlja povratne informacije z rešitvijo za obdelavo, tako da uporabnikom olajša pravočasno iskanje in odpravljanje napak ter pomaga strankam zmanjšati izgube in izboljšati učinkovitost.

Modul za obračunavanje

Potrebe, ki jih je mogoče izpolniti

1. Obračun prevoza paketov vključuje različne stroške, kot so:

Na podlagi tovora Doplačilo (doplačilo za akumulator, doplačilo za gorivo, doplačilo za oddaljena območja in druga doplačila)Davki (carine, davek na dodano vrednost)Zavarovalnina.

2. Konfiguracija načrta pristojbin

konfigurirajte cenik in doplačila za pošiljatelja.

3. Funkcija območja zaračunavanja

Območja zaračunavanja je mogoče prilagodljivo konfigurirati, da ustrezajo zapletenim računskim pravilom in logiki storitev.

Podpora konfiguraciji stroškovnih območij po državah, mestih in poštnih številkah

4. Menjalni tečaj:

Poizvedba po menjalnem tečaju (valuta in datum cene pretvorbe iz Bank of China) in pretvorba.

5. Funkcija finančnega upravljanja

1. Upravljanje računa stranke (dodajanje valute, odpiranje in zapiranje računa, nastavitev kredita, finančni zadržek).

2) Računovodska obravnava: poravnava tovora, poizvedba, prilagoditev stroškov.

3) Dnevno zaračunavanje: Dnevni obračun: poravnava in poizvedba.

4) Pošiljatelj lahko polni račun prek sistema eTower, na finančni strani bo prikazan znesek pošiljatelja.

Modul za zaračunavanje

Komercialni račun

Pri ustvarjanju naročila z URL-jem lahko naš sistem prek navedenega URL-ja pridobi opis in sliko izdelka ter ustvari komercialni račun, ki se lahko uporabi za carinjenje.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
shanghai

Končni datum
31.03.2023 17:35