Katalog

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

26.05.2022 00:00

Priključki, priključki OPGW in ADSS za optične kable

Odgovori na oglas

Trenutno je naše podjetje zelo sposobno proizvajati različne vnaprej oblikovane spiralne fitinge, vključno s fitingi OPGW in ADSS za optične kable ter fitingi za vodnike in zemeljske žice.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co. Ltd. je novo podjetje, ki se ukvarja z raziskavami in razvojem, proizvodnjo in trgovino. Podjetje ima sedež na ulici Hengshan št. 189 v visokotehnološkem razvojnem območju mesta Shijiazhuang v provinci Hebei na Kitajskem in se razprostira na površini 26.593 kvadratnih metrov.

Podjetje Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co. Ltd. proizvaja posebne vnaprej oblikovane spiralne fitinge, ki se pogosto uporabljajo v daljnovodih. Trenutno je naše podjetje sposobno izdelati veliko različnih vnaprej pripravljenih spiralnih fitingov na leto, vključno z OPGW in ADSS fitingi za optične kable ter fitingi za električne vode in ozemljitvene vode.r električnih vodov in ozemljitvenih vodov, ki so nedavno prestali teste Nacionalnega raziskovalnega inštituta za gradnjo električnih vodov in Šanghajskega raziskovalnega inštituta za električne kable ter jih je opredelila strokovna skupina Odbora za gospodarstvo in trgovino Hebei. Naše podjetje je Urad za znanost in tehniko Hebei priznal kot visokotehnološko podjetje.

Od ustanovitve podjetja smo več pozornosti namenili kakovosti naših izdelkov, okrepili smo razumevanje kakovosti našega osebja in vzpostavili popoln sistem nadzora kakovosti, zato smo pridobili kvalifikacijo mednarodnega sistema kakovosti ISO 9001:2008. V našem podjetju je dovolj strokovnjakov in napredne opreme za proizvodnjo in testiranje. Naši izdelki so bili prodani v številne kraje doma in v tujini ter se uporabljajo v obratih različnih napetostnih nivojev. Naši izdelki so preizkušeni v vseh vremenskih razmerah in še vedno delujejo zelo dobro in brez težav.

Da bi strankam zagotovili natančen in učinkovit načrt za zmanjšanje vibracij, je naše podjetje s pomočjo strokovnjakov za daljnovode in strokovnjakov za vibracije nacionalne energetske družbe vzpostavilo laboratorij za vibracije. Preizkusimo lahko značilnosti delovanja in utrujenostno funkcijo blažilnika vibracij ter preverimo njegovo oceno zmanjšanja vibracij v optičnih kablih OPGW in ADSS, s čimer zagotovimo znanstveno preskusno podlago za načrtovanje zmanjšanja vibracij v projektih.

Naše vodilo kakovosti: V središče naše pozornosti postavljamo stranko, osredotočamo se na inovacije tehnik, krepimo in izpopolnjujemo sistem nadzora kakovosti ter zagotavljamo visokotehnološke izdelke za razvoj električne energije.

Naš količinski cilj: Stopnja ustreznosti izdelkov je 100 %; sprejem strank doseže 95 %.Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Kitajska

Regija
No.189,Hengshan Street, Shijiazhuang High-tech Zone, Hebei Province, China.

Lokacija
No.189,Hengshan Street, Shijiazhuang High-tech Zone, Hebei Province, China.

Končni datum
06.04.2023 14:35