Katalog

ZAGREB FAIR, Ltd.

ZAGREB FAIR, Ltd.

ZAGREB FAIR, Ltd.

10.04.2022 00:00

30. zagrebški navtični sejem

Oglas je potekel

22.-26. februar 2023

Zagrebški sejem novo poslovno leto tradicionalno začne marca z Zagrebškim navtičnim sejmom, ki je najbolj obiskan in najbolj podjetniški navtični sejem na Hrvaškem.

Med 22. in 26. februarjem 2023 vas z vedno inovativno razstavno ponudbo pričakuje prava marina v osrčju Zagreba.

Zagrebški sejem in njegov petdnevni sejem Zagreb Boat Show sta že 30 let stičišče navtikov ter vseh ljubiteljev morja in morskih dejavnosti.

Zagreb Boat Show sledi svetovnim trendom. Zaradi raznolike navtične ponudbe se je uvrstil med navtične sejme z najobsežnejšo ponudbo. Sejem je zanimiv tako za poslovneže kot za širšo javnost, saj pod eno streho ponuja široko paleto dejavnosti; od b2b srečanj do atrakcij za širšo javnost.

Na sejmu bo na ogled vrhunska ponudba jaht, motornih čolnov, čolnov, kajakov, čolnov, ladijskih in izvenkrmnih motorjev, opreme za potapljanje, jadranje in druge vodne športe, promocija novih plovil in navtične opreme na hrvaškem trgu, privlačna razstava navtične fotografije, čudoviti primeri hrvaškega tradicionalnega ladjedelništva iz lesa ...

Predstavili se bodo skoraj vsi pomembni domači ladjedelniki, ki so prepoznali zagrebški navtični sejem kot kraj, kjer hrvaška poslovna odličnost, tradicija in izkušnje, predstavljene v elegantnih plovilih, navdušujejo obiskovalce in bodoče navtike. Svoje storitve bodo ponudile številne hrvaške marine, čarterske družbe, ladjedelnice in agencije, klubi, ustanove in združenja, povezana z navtiko in navtičnim turizmom.

Zagotovili smo vse potrebne varnostne in zdravstvene ukrepe v skladu s smernicami Državnega štaba civilne zaščite in Štaba civilne zaščite mesta Zagreb, razstavljavcem pa med drugimi ugodnostmi ponujamo tudi tako imenovani Covid popust v višini 10 %.

"PLAVATI, RAZISKAVATI, ŽIVETI" je moto Zagrebškega sejma plovil, zato skupaj zaplujmo čez Zagrebški sejem plovil.

Veselimo se srečanja z vami!


Oglas je potekel

Kategorija
Ponudbe

Država
Hrvaška

Regija
Zagreb

Lokacija
Zagreb

Končni datum
17.04.2022 17:30