Katalog

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien

  • ISO 9001

HAGO Druck & Medien

  • ISO 9001

O HAGO Druck & Medien

... za industrijska podjetja.

Številna industrijska podjetja iz regije, pa tudi globalni akterji, so že vrsto let med zadovoljnimi strankami podjetja HAGO. Naše stranke imajo koristi od obsežnega in prilagodljivega portfelja storitev podjetja HAGO. "Vse iz enega vira" - ne vedno najcenejše, vendar s sinergijami običajno "najcenejše", najzanesljivejše in zato tudi najbolj ekonomično. Začenši s poslovnimi papirji in obrazci, prek reklamnega gradiva in katalogov do embalaže, nalepk, etiket, navodil za uporabo in celotnih sistemov. Predvsem pa je naša prednost zanesljiva tehnična dobava - pravočasno ali do skladišča pošiljk. Vsi, ki so kdaj imeli zastoje v proizvodnji zaradi manjkajočih delov, vedo, kako dragi so lahko nezanesljivi partnerji. Kar nekaj naših strank se zanaša na nas, da bomo pravočasno zagotovili popolno kakovost.

... za srednje velika podjetja, trgovino in obrt.

Medtem ko vi skrbite za svoje stranke, HAGO skrbi za vaš videz. Logotip, poslovni dokumenti, brošure, vaša prisotnost na internetu - preprosto vse, kar podjetje danes potrebuje za pozitivno predstavitev na trgu. Ne glede na to, ali imate enega ali 1000 zaposlenih. Za 1000 vprašanj s področja vizualne komunikacije imate na voljo izkušeno kontaktno osebo. HAGO je pravi partner.

... za združenja, založnike in zasebnike.

Želite opozoriti na svoj dogodek z velikimi plakati ali redno izdajati svojo klubsko revijo? Potem je HAGO pravi partner za vas. Plakati, kuponi, letaki, vstopnice ali revije - to bomo naredili za vas - zanesljivo, poceni in pravočasno! Vključno s prilagojeno obdelavo odpreme.

Oblikujemo in izdelujemo voščilnice, poročne, božične ali celo žalostinke po vaših osebnih zamislih - individualno za vas! Povejte nam svoje želje - uresničili jih bomo! Hitro, poceni in profesionalno. Za tiste, za katere je standardna ponudba spletnih tiskarn preveč preprosta.

... za založnike in avtorje.

Knjige so za večnost. Že od nekdaj so ogledala človeške misli, hraniteljice misli in idej prek meja časa. Knjiga si zasluži posebno spoštovanje. HAGO je oblikovanju in izdelavi knjig vedno posvečal posebno ljubezen in skrb. Dobro zasnovana postavitev, tipografija, zaradi katere je branje za bralca užitek, papirji brez kislin, ki imajo dolgo življenjsko dobo v skladu z DIN/ISO 6738, ter popolna vezava s tehnologijo PUR za knjižne platnice ali klasično zapiranje z nitjo za bibliofilska dela. Tako lahko bralci v njih uživajo dolgo časa