Katalog

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

O DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Zmogljivi industrijski sesalni sistemi za vsako uporabo
Zmogljivo sesanje in zanesljivost na zahtevo: Sesalni sistemi DEBUS odstranjujejo skoraj vse materiale - tudi tekočine in gorljiv prah.

Sesalni sistemi DEBUS: Za večjo varnost in učinkovitost
Izboljšajte čistočo in varnost na delovnem mestu. Optimizirajte delovne procese in zmanjšajte proizvodne stroške: z industrijskimi vakuumskimi napravami in sesalnimi sistemi DEBUS.

V podjetju DEBUS smo specializirani za proizvodnjo industrijskih vakuumskih naprav in sesalnih sistemov, ki zanesljivo poberejo skoraj vsak material. Ne glede na to, ali gre za zelo vroče, zelo hladne, strupene, tekoče ali lepljive snovi: Izdelki DEBUS vam pomagajo pri varnem in okolju prijaznem odstranjevanju proizvodnih odpadkov.

Pametne rešitve za individualne zahteve
S podjetjem DEBUS ste idealno opremljeni za posebne zahteve sodobnih proizvodnih sistemov. Naše sesalne sisteme lahko vključite tudi neposredno v proizvodne procese, na primer za čiščenje obdelovancev pred nadaljnjo obdelavo. Na ta način prihranite čas in izboljšate učinkovitost delovnih procesov.

S približno 150 vrstami opreme vam ponujamo vsestransko paleto sesalnih sistemov ter velikih sesalnih naprav na stisnjen zrak in električnih vakuumskih naprav, ki so prilagojene individualnim zahtevam različnih delovnih področij. Glede na vaše potrebe boste ugotovili, da imamo pravi izdelek za sesanje, bodisi za mobilno ali stacionarno uporabo. Seveda pa izdelujemo tudi prilagojene sesalne sisteme, ki v celoti izpolnjujejo vaše želje. Tako za živilskopredelovalno, električno in elektronsko ali avtomobilsko industrijo kot tudi za katero koli drugo panogo: V podjetju DEBUS vemo, kaj je pomembno!

Večja učinkovitost z varnostjo
Ne glede na izdelek DEBUS se odločate tudi za dodatno izbiro: Ko se odločite za DEBUS, se vedno odločite za večjo čistočo in varnost na delovnem mestu. Z našimi sesalnimi sistemi lahko zmanjšate odsotnost osebja, povezano z zdravjem, in zamude v proizvodnji zaradi umazanih strojev. Tako vam DEBUS pomeni tudi večjo učinkovitost in nižje stroške.

Podjetje BaumHoch2 iz Hamburga uporablja vakuum s stisnjenim zrakom DEBUS za zemeljska dela, kot...

Električni sesalnik DES-120-11-REC-AS za suh prah in suho sesani material